Travel|08.06.2021 21:48

Ανάβυσσος: Η μυστική παραλία με τα καταγάλανα νερά

Newsroom

Έφτασε η περίοδος που όλοι αναζητάμε κοντινές παραλίες για να δροσιστούμε και να χαλαρώσουμε. Κι αν τα καλά νέα είναι ότι, στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας έχουμε την τύχη να βρίσκουμε παραλίες σε κοντινές αποστάσεις, στην Αττική συγκεκριμένα, οι περισσότερες παραλίες είναι γεμάτες κόσμο από την αρχή της σεζόν.

Σε αναζήτηση μίας ήρεμης παραλίας κοντά στο κέντρο της πόλης  ανακαλύψαμε την παραλία του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο που, εκτός από το ότι είναι πανέμορφη, προσφέρει στους επισκέπτες και την απαραίτητη ηρεμία για πραγματικά χαλαρωτικά μπάνια.  

Πώς θα φτάσετε

Ο ήσυχος και ανοργάνωτος κολπίσκος του Αγίου Νικολάου βρίσκεται δίπλα στο ομώνυμο εκκλησάκι της περιοχής. Δυτικά της φαρδιάς λωρίδας άμμου, που ενώνει την Αττική με το νησάκι, όπου βρίσκεται το γραφικό εκκλησάκι, η παραλία δεν φαίνεται από τον δρόμο, παρότι η έκτασή της είναι μεγάλη. Θα την βρείτε εύκολα, ακολουθώντας την ταμπέλα προς την εκκλησία. Φτάνοντας στον Άγιο Νικόλαο συνεχίζετε πεζή το μονοπάτι που ξεκινά εκεί και, στο σταυροδρόμι, θα πάτε δεξιά και θα οδηγηθείτε στην παραλία. Για όσους προτιμούν τον κόσμο και τις ανέσεις υπάρχει και οργανωμένο σημείο με beach bars, γήπεδα beach volley και beach soccer αλλά και χώρο για μασάζ. Αν δεν έχετε μεταφορικό μέσο μπορείτε να βρεθείτε στον Άγιο Νικόλαο παίρνοντας το 122 από τη Γλυφάδα και, στη συνέχεια, το 123.

 

T
T

Όλες οι ειδήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Στην τελική ευθεία το πόρισμα για γιατρούς και νοσηλευτές

Διαδικτυακό μπλακ άουτ στις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες

Αποκάλυψη: Το «βαθύ λαρύγγι» και η κατάθεση – «φωτιά» για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες στην Αττική – Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία

θάλασσαΑνάβυσσοςπαραλίαμπάνιο