Τηλεόραση|17.05.2020 14:10

J2US: Το ξέσπασμα της Ασπας Τσίνα και ο Τρύφωνας Σαμαράς «Ραφαέλα Καρά»

Newsroom

Το φαντασμαγορικό σόου J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έχει επιστρέψει δυναμικά στο Open TV. Στο τέταρτο επεισόδιο τα λαμπερά ντουέτα γέμισαν τη σκηνή του σόου και εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους εκτελέσεις. Ωστόσο, δεν έλειψαν οι εντάσεις ούτε και στο χθεσινό επεισόδιο. Για άλλη μια φορά η Άσπα Τσίνα μας θύμισε λίγο από εποχές «Fame Story». 

Το ξέσπασμα της Ασπας Τσίνα προς τους κριτές 

Με αφορμή μία παρεξήγηση που έγινε, η Άσπα Τσίνα ξέσπασε για άλλη μια φορά εναντίων των κριτών του J2US. Αφορμή στάθηκε μια συζήτηση μεταξύ των κριτών την οποία όπως αποκάλυψε άκουσε στο ακουστικό της λίγο πριν εμφανιστεί στο stage. O Σταμάτης Φασουλής προσπάθησε να της εξηγήσει ότι κάνει λάθος χωρίς ωστόσο να μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του. Και ενώ όλοι έκαναν λόγο για παρεξήγηση, καθώς η συζήτηση που είχε ακούσει, αφορούσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είχε εμφανιστεί προηγουμένως στη σκηνή, η Μαρία Μπακοδήμου τοποθετήθηκε, ρωτώντας την Άσπα Τσίνα, αν θα ήθελε να διατηρεί και να συνεχίσει τη φήμη που την ακολουθεί από το Fame Story.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τραγούδησε ακαπέλα

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος ερμήνευσαν στο 4o live του J2US το τραγούδι «Κιβωτός» σε μουσική και στίχους του Φοίβου, το οποίο έχουν τραγουδήσει η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος. Ωστόσο το μουσικό ζευγάρι δεν τα πήγε και τόσο καλά και αυτό φάνηκε και από την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Οι τέσσερις κριτές του J2US, μάλιστα, πριν σχολιάσουν την εμφάνισή τους, ζήτησαν από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να τραγουδήσει ακαπέλα το ρεφρέν και στη συνέχεια είπαν την άποψή τους. 

Τρύφωνας Σαμαράς: «Τι να 'βαζα; Μίνι;

Μια ακόμη απολαυστική εμφάνιση έκανε χθες βράδυ ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγουδώντας σε ντουέτο με τη Χαρά Βέρρα το θρυλικό A Far L’amore Comincia Tu της Ραφαέλα Καρά, στην ιταλική και ελληνική του εκδοχή. «Με απογοήτευσες Τρύφωνα. Περίμενα πιο εκκεντρικά πράγματα από σένα, σε βρήκα συντηρητικό» του είπε η Δέσποινα Βανδή, οπότε εκείνος αναρωτήθηκε: «Τι να ‘βαζα; Μίνι;…». «Ήσουν πάρα πολύ καλός» σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος ανέλαβε να εξηγήσει στον Τρύφωνα Σαμαρά τι είναι το κουπλέ και τι το ρεφρέν.

Η Χρύσπα και o Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν το ζευγάρι που αποχώρισε από το J2US. 

Δείτε το ολόκληρο τέταρτο επεισόδιο του φαντασμαγορικό σόου:

 

Just the 2 of usOpen TVΤρύφωνας ΣαμαράςΆσπα ΤσίναJ2USΚωνσταντίνα ΣπυροπούλουΝίκος Κοκλώνης