Τηλεόραση|05.07.2020 12:12

Πρωτιά στην τηλεθέαση για το J2US: Τα 3 ζευγάρια που θα δούμε στον τελικό

Newsroom

Ο ημιτελικός του Just The 2 Of Us εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό με τα ζευγάρια του σόου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και τον Νίκο Κοκλώνη στις επάλξεις για το live του Σαββάτου. Ανατροπές, διπλά τραγούδια, εκρηκτικές εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις είχε η βραδιά του ημιτελικού που ανέδειξε τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν για την πρώτη θέση.

Ο ημιτελικός μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά. Στο σύνολο του κοινού, μαζί με τα break, το Just The 2 Of Us –που διήρκησε περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο και ολοκληρώθηκε στις 1:45-, κατέγραψε μέσο όρο πάνω από 16%, φτάνοντας στο τέταρτο της αποχώρησης το 24%. Ακόμα πιο ψηλά κινήθηκαν τα εμπορικά γυναικεία κοινά 18-44, με την τελευταία μισή ώρα του σόου σαν καταγράφει μέσο όρο 26,5%. Καθώς ο ημιτελικός του Just The 2 Of Us μεταδόθηκε για πρώτη φορά live, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίζει κατά τη διάρκεια του σόου το ζευγάρι που ήθελε να παραμείνει και η ψήφος του να κρίνει το αποτέλεσμα της βραδιάς.

Στις ψηφιακές εφαρμογές του OPEN συμμετείχαν 300.000 άτομα για να ψηφίσουν και να παρακολουθήσουν online το σόου και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, που έφερε μια διπλή αποχώρηση, έκρυβε εκπλήξεις: το J2US αποχαιρέτησε ένα ζευγάρι που ήταν φαβορί για τον τελικό, η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής, παρόλα τα δεκάρια που πήραν χθες από την κριτική επιτροπή. Αποχώρηση είχαμε και για τον Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου, ζευγάρι στη ζωή και στη σκηνή - και από Δευτέρα και στην τηλεόραση καθώς θα συμπαρουσιάζουν την νέα πρωινή εκπομπή του Open «Καλοκαίρι Not», μαζί με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκαβα.

Το ζευγάρι στο οποίο το κοινό χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό, παρά τη χαμηλή του βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα, «η χαρά του παιχνιδιού» όπως τους αποκαλούν οι κριτές, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter, στο οποίο το #j2us κάθε Σαββατόβραδο γίνεται σταθερά Νο1 trend.

Δείτε όλα όσα έγιναν στις πρόβες του 11ου επεισοδίου του J2US:

Κάπως έτσι το μεγάλο βραβείο θα διεκδικήσουν οι:

  • Κόνι Μεταξά με Τάσο Ξιαρχό (το πρώτο ζευγάρι που ανακοινώθηκε)
  • Κώστας Καραφώτης με Βίκυ Χατζηβασιλείου
  • Χαρά Βέρρα με Τρύφωνα Σαμαρά

Τάσος Ξιαρχός και Κόνυ Μεταξά ερμηνεύουν «Like A Prayer», δημιουργία των Madonna και Patrick Leonard:

Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα ερμηνεύουν «Πειράζει που είμαι φίρμα» σε μουσική και στίχους Κώστα Ψυχογιού:

Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης ερμηνεύουν «Θέλω κοντά σου να μείνω» σε μουσική Γιώργου Μουζάκη και στίχους Γιώργου Γιαννακόπουλου:

Δείτε όλο το επεισόδιο του Just The 2 Of Us:
 

Εντυπωσιακό φινάλε  του J2US με Δέσποινα Βανδή στη σκηνή

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στο TV Εθνος που κυκλοφόρησε μαζί με το Εθνος της Κυριακής (5/7) πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει στους τηλεθεατές ο μεγάλος τελικός του J2US που θα μεταδοθεί το Σάββατο στις 22.00 στη συχνότητα του Open. Λίγο πριν από την ανάδειξη του νικητήριου ζευγαριού, ο οικοδεσπότης του σόου, Νίκος Κοκλώνης, θα υποδεχθεί στο πλατό τους τέσσερις κριτές, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Σταμάτη Φασουλή και Βίκυ Σταυροπούλου, και στη σκηνή και τα 14 ζευγάρια που συμμετείχαν στο J2US και τα οποία θα απολαύσουμε σε ανατρεπτικές ερμηνείες. Στη σκηνή θα ανέβει και η πάντα λαμπερή Δέσποινα Βανδή τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της. 

J2USOpen TVΔέσποινα ΒανδήΝίκος Κοκλώνης