Τηλεόραση|03.09.2020 00:45

Καίτη Γκράμμα: Το διεμφυλικό μοντέλο που θα μπει στο «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ

Newsroom

Στο «My Style Rocks» αναμένεται να πάρει μέρος η Καίτη Γκραμμά, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο «GNTΜ», όπου τελικά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι λόγω νομικών προβλημάτων. Το μοντέλο δεν είχε προλάβει ακόμα να αλλάξει φύλο στην ταυτότητά του. Το 2018, η 24χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου και πλέον η Καίτη είναι επίσημα γυναίκα.

«Τη θυμάστε την Καίτη Γκραμμά; Είναι το μοντέλο που είχε πάρει μέρος στο GNTΜ. Είχε πάρει τέσσερα "ναι" από τους κριτές, αλλά κόπηκε για νομικούς λόγους. Συγκεκριμένα, κόπηκε γιατί δεν είχε γίνει η αλλαγή στον ονοματοεπώνυμο της ταυτότητας της» αποκάλυψε η δημοσιογράφος από το «Καλοκαίρι #not», ενώ αργότερα πήρε τον λόγο η Νάταλι Κάκκαβα και συμπλήρωσε: «Μάλιστα, η κυρία Βίκυ Καγιά είχε πει ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα μεγαλύτερη και από εμένα». 

Η Καίτη Γκράμμα είχε δώσει στην Ελεονώρα Μελέτη την πρώτη της συνέντευξη μετά την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου. «Είμαι καλά. Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω αναρρώσει 100%. Δηλαδή πήρα δύο παυσίπονα για να έρθω, αλλά είμαι καλά. Έχω αρχίσει να πατάω στα πόδια μου, να περπατάω κανονικά. Έχω βγάλει τις γάζες, τα σωληνάκια και είμαι πολύ καλά. Έχω αρχίσει να ξαναδουλεύω. Δεν έχω κλείσει ούτε μήνα ακόμα, αλλά έχω ξαναρχίσει» είπε το νεαρό μοντέλο και συνέχισε: «Η ανάρρωση είναι μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες».

T
T

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε ρωτήσει τη Γκραμμά πώς ένιωθε το προηγούμενο βράδυ της επέμβασης: «Το βράδυ πριν το χειρουργείο ένιωθα ανυπομονησία. Από τα 15 μου δεν υπήρχε αμφιβολία. Μέχρι όταν τελείωσα το γυμνάσιο δεν ήξερα ότι έχει τη δυνατότητα ένας άνθρωπος να υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία και να επαναπροσδιορίσει το φύλο του, δεν ήξερα καν τι είναι trans. Μόλις το έμαθα είπα ότι είναι η μόνη μου λύση, η μόνη μου ελπίδα» απάντησε σχετικά με το χειρουργείο.

T
T

Η Γκραμμά μίλησε και για τους γονείς της, που αρχικά ήταν αρνητικοί, αλλά μετά άλλαξαν γνώμη. «Όταν με έβλεπαν να τρυπάω το σώμα μου με ενέσεις οιστρογόνων και να πνίγομαι στους εμετούς, προφανώς και αισθάνονταν άσχημα, αλλά δεν τους ένοιαζε τι θα πει ο τάδε, αλλά ότι πονούσα, ότι έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω και στεναχωριούνταν».

My Style RocksμοντέλοΚαίτη Γκραμμά