Τηλεόραση|02.11.2020 16:07

House of Fame: Το νέο μουσικό ριάλιτι που έρχεται στον ΣΚΑΪ - Τι θα γίνει με «Survivor»

Newsroom

«Έχεις ταλέντο στο τραγούδι; Έλα τώρα! Στην κορυφαία μουσική ακαδημία, θα φτάσεις σε άλλο επίπεδο» είναι τα λόγια που ακούγονται στο πρώτο trailer – casting call του νέου μουσικού ριάλιτι που έρχεται στον ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου, λοιπόν, εξασφάλισε τα δικαιώματα του «House of Fame», που προβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια σε πολλές χώρες και έχει ξεκινήσει από το Μεξικό σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις για πάνω από μία δεκαετία. Το όλο concept θυμίζει έvτονα «Fame Story», αφού οι παίκτες που θα διαλέξει η παραγωγή θα ζουν σε ένα σπίτι – ακαδημία, στο οποίο θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα, ενώ κάθε εβδομάδα ένας εξ’ αυτών θα αποχωρεί. 

Ωστόσο, με την ανακοίνωση του νέου μουσικού ριάλιτι, δημιουργείται ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν τελικά το «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους, όπως είχε προγραμματιστεί, ή θα μπει στον «πάγο». Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το ποιο από τα δύο ριάλιτι θα βγει στον αέρα πρώτο, θα εξαρτηθεί ανάλογα με τις εξελίξεις και τα μέτρα της πανδημίας. 

House of FameμουσικήριάλιτιΣΚΑΪSurvivor