Τηλεόραση|07.11.2020 10:38

Big Brother: Όταν η παραγωγή ανακοίνωσε στους παίκτες το δεύτερο lockdown - Οι αντιδράσεις

Newsroom

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο «Big Brother». Στη διάρκεια του χθεσινού live, o Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε στη Ραμόνα, στον Χρήστο Βαρουξή και στην Άννα Μαρία ότι ο «Μεγάλος Αδελφός» αποφάσισε να μην αποχωρήσει κανείς. Οι δύο πρώτοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, ενώ η Άννα Μαρία απογοητεύτηκε, καθώς ήθελε να φύγει διακαώς από το σπίτι η Ραμόνα.  

Στη συνέχεια, ξεκίνησε η δοκιμασία για την ανάδειξη των δύο υποψήφιων αρχηγών της επόμενης εβδομάδας. Οι δύο νικητές ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής, οι οποίοι θα κληθούν να διεκδικήσουν την ασυλία σε μια νέα δοκιμασία.

Παράλληλα, ο «Big Brother» ζήτησε από τους παίκτες να μπουν στο δωμάτιο επικοινωνίας και να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για την ερχόμενη εβδομάδα. Οι παίκτες έβγαλαν τελικά στον τάκο την Άννα Μαρία, η οποία σχολίασε ειρωνικά το αποτέλεσμα. 

Άννα Μαρία και Ραμόνα για τη μεταξύ τους κόντρα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάλεσε τις άλλοτε φίλες, Άννα Μαρία και Ραμόνα, για να συζητήσουν τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους τις τελευταίες μέρες. Κεντρικό θέμα στην κουβέντα τους ήταν οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας για τον Θέμη, τις οποίες και μετέφερε η Ραμόνα στον νεαρό παίκτη.

Η Άννα Μαρία φάνηκε ιδιαίτερα πληγωμένη, ενώ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της: «Ξέρεις τι είσαι; Είσαι ένα φίδι» τόνισε στην πρώην φίλη της, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τέσσερις φορές μπήκες προτεινόμενη κι εγώ σε στήριζα από την πρώτη μέραΕγώ ήμουν πάντα η τρίτη επιλογή σου. Βεβαίως, υπάρχει κόσμος που σε στηρίζει, αλλά βοήθησα κι εγώ σε αυτό».

Η ανακοίνωση για το lockdown

Mεγάλη ήταν η αναταραχή των παικτών, όταν ο «Big Brother» τους ενημέρωσε για την πορεία της πανδημίας και για την επιβολή lockdown από σήμερα σε όλη τη χώρα. «Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 2917 νέα κρούσματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα. Ταυτόχρονα, είχαμε και 29 θανάτους. Τους περισσότερους από κάθε άλλη μέρα. Σχεδόν 10.000 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, όταν συνολικά από την αρχή της πανδημίας είμαστε σε κάτι περισσότερο από 50.000. Είχαμε, επίσης, σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους, αλλά και στους διασωληνωμένους ασθενείς.

Από αύριο, Σάββατο στις 6 το πρωί, ολόκληρη η χώρα τίθεται ξανά σε γενικό lockdown μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επανέρχονται τα sms για να βγαίνει κάποιος από το σπίτι, ενώ η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική παντού, σε εσωτερικούς, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους».

Τα νεύρα του Μικρούτσικου με τον Κεχαγιά

Φανερά εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά και τα σχόλια των παικτών εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο χθεσινό live. «Είστε πολύ χειριστικοί και αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο Big Brother προσπάθησε να σας πείσει να μην είστε χειριστικοί. Όταν κάποιος πιεστεί λέει το γνωστό "άνοιξε την πόρτα να φύγω". Αυτός ο χειρισμός είναι ανεπίτρεπτος για εσάς σαν εικόνα προς τα έξω. Ο Big Brother θα μπορούσε να σας δώσει ποινή. Κάποια στιγμή θα γίνει γιατί μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Δημήτρη Κεχαγιά, χρόνια πολλά καταρχήν γιατί έχεις τα γενέθλιά σου. Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά. Με στεναχώρησες ιδιαίτερα λέγοντας με πάθος: "Big Brother δεν θα σε σεβαστώ άνοιξε την πόρτα να φύγω". Ο Big Brother άφησε λίγα λεπτά για να ρίξει την ένταση και σου είπε: "η πόρτα είναι ανοιχτή, μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις. Σου δίνω απλά λίγο χρόνο να ηρεμήσεις". Και τι απαντάς εσύ θυμωμένος; "Πόσο χρόνο μου δίνεις;". Θες να φύγεις δηλαδή ή το διαπραγματεύεσαι; Μας χειρίζεσαι ή δεν μας χειρίζεσαι; Να σταματήσει ο χειρισμός, φθείρει εσάς» τόνισε ο παρουσιαστής. 

Άννα Μαρία ΨυχαράκηlockdownριάλιτικαραντίναBig BrotherαποχώρησηΣΚΑΪ