Τηλεόραση|26.11.2020 14:10

Big Brother spoiler: Η Σοφία κερδίζει το βέτο - Ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Newsroom

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», τα τέσσερα άτομα που είναι προτεινόμενα προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο «Big Brother» είναι η Αννα Μαρία, η Ραμόνα, ο Χρήστος και ο Πυργίδης, ενώ το βέτο κερδίζει η Σοφία Δανέζη. «Πιστεύω ότι το βέτο θα το κάψει. Δεν νομίζω ότι θα σώσει κάποιον από τα τέσσερα άτομα» τόνισε ο δημοσιογράφος του OPEN. 

Διαβάστε ακόμα: Θέμης Κανέλλος του Big Brother: «Η οικoγένειά μου απομακρύνθηκε όταν έμαθε ότι είμαι γκέι»

Στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου αν κάποιος παίκτης ψήφισε για αποχώρηση τον Θέμη, ο Γρηγόρης απάντησε: «Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μόνο ο Δημήτρης Κεχαγιάς ψήφισε τον Θέμη» με την Χρύσλα να συμπληρώνει: «Έχω την αίσθηση ότι φοβούνται να κάνουν οτιδήποτε "ενάντια" στον Θέμη γιατί μπορεί να κατηγορηθεί για ομοφοβικό». 

Αντιδράσεις για το άδειασμα της αποθήκης

Αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες του «Big Brother» δεν ακολούθησαν πιστά τους κανόνες της αποστολής με αποτέλεσμα ο «Μεγάλος Αδελφός» θέλησε να τους δυσκολέψει λίγο. Έτσι, λοιπόν, τους άδειασε την αποθήκη με τις προμήθειες της εβδομάδας. «Αφού δεν σας ενδιαφέρει ο εβδομαδιαίος προϋπολογισμός και δεν συμμετέχετε, σας βάζω μια επιπλέον δυσκολία» τους ανέφερε ο «Big Brother» από τα μεγάφωνα.

Κάποιοι χάρηκαν με τη συγκεκριμένη τιμωρία, ενώ κάποιοι άλλοι εκνευρίστηκαν έντονα, όπως ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/11), η Αφροδίτη μίλησε, μέσω skype, στην εκπομπή «Love it» για τη συμπεριφορά του Θέμη προς τους συμπαίκτες του και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά του, αλλά δεν έπρεπε να κρίνεται τόσο πολύ». 

αποχώρησηΣΚΑΪBig Brotherspoiler