Τηλεόραση|13.12.2020 18:57

J2US: Στην κορυφή της τηλεθέασης - Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του σόου

Newsroom

Μία εντυπωσιακή βραδιά με πολλές εκπλήξεις πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό ο Νίκος Κοκλώνης και το «Just the 2 of us» το Σάββατο (12/12), με ένα λαμπερό αφιέρωμα στον μουσικό θεσμό της EurovisionΤο J2US στο Open παρουσίασε κάποιες από τις κορυφαίες στιγμές του αγαπημένου μουσικού θεσμού, που μετράει πάνω από 60 χρόνια ιστορίας, φιλοξενώντας την Ελληνίδα βασίλισσα της Eurovision, Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε ακόμα: J2US με Eurovision: Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και το ζευγάρι που αποχώρησε

Το επεισόδιο του J2US μεταδόθηκε διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο και μάλιστα οι Eurofans είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον δικό τους νικητή. Το ζευγάρι που διακρίθηκε ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο, που ερμήνευσαν το τραγούδι των Lordi, «Hard Rock Hallelujah». Το κομμάτι είχε κατακτήσει την 1η θέση το 2006 στην Ελλάδα.

Νίκος Κοκλώνης

Το «Just the 2 of us» κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης στο σύνολο 

Το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη κατάφερε για ακόμα ένα βράδυ να αποσπάσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, κερδίζοντας την πρώτη θέση στο σύνολο με ποσοστό 12,2% έναντι του ανταγωνισμού ( STAR: 11,6%, MEGA: 11,4%, ΣΚΑΪ 9,8%, ΑΝΤ1: 8,6%, ALPHA: 8%, ΕΡΤ 1: 7,1%). Οι τηλεθεατές χάρηκαν μια βραδιά «Eurovision» γεμάτη κέφι, τραγούδι, χορό και φυσικά πολλές εκπλήξεις. Η μοναδική Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στο σόου και με την εκρηκτική εμφάνισή της απογείωσε τη βραδιά.

Ελένη Φουρέιρα - J2US

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίστηκαν, με την Γωγώ Τσαμπά να παίρνει το μικρόφωνο και να δίνει τον ρυθμό σε ένα γλέντι που ξεσήκωσε τους πάντες.

Aυτή την εβδομάδα το «Just the 2 of us» έρχεται με δύο επεισόδια. Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN

Η κάμερα του Open βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US και μίλησε με τους πρωταγωνιστές του λαμπερού σόου.

Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Γωγώ Τσαμπά και ο Θανάσης Πασσάς. «Δεν πίστευα ότι θα φύγετε, είδαμε μια άλλη Γωγώ και έναν άλλον Θανάση στο J2US» είπε αποχαιρετώντας το ζευγάρι ο Νίκος Κοκλώνης. Από την πλευρά του ο Θανάσης Πασσάς ευχαρίστησε την coach του, Γωγώ Τσαμπά, για αυτή την εμπειρία, ενώ μίληασε και στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» λέγοντας ότι κανένα τραγούδι του J2US δεν ήταν «πάνω του» και συμφωνώντας με την άποψη του κριτή Σταμάτη Φασουλή.

Ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι το επόμενο «Just the 2 of us» θα είναι αφιερωμένο στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε ότι θα τραγουδήσει Αλίκη Βουγιουκλάκη σπό την ταινία «Το Δόλωμα».

Νίκος ΚοκλώνηςJust the 2 of usΕλένη ΦουρέιραOpen TVJ2US