Τηλεόραση|28.12.2020 13:12

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Ο Νίκος Κοκλώνης τους έκανε πρόταση για κριτική επιτροπή στο «Fame Story»

Newsroom

H Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί on stage, στον τελικό του J2US, το βράδυ του Σαββάτου (26/12) και έγραψαν ιστορία, καθηλώνοντας το κοινό, αλλά και «τρελαίνοντας» τα social media και το YouTube. Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες, καθεμία εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή κι επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά, σε μια συνεργασία που ωθήθηκε από την κοινή δισκογραφική τους στέγη, την Panik Records και τον CEO της, Γιώργο Αρσενάκο, καθώς και τον παραγωγό και παρουσιαστή του show, Νίκο Κοκλώνη.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η «κόντρα» που έγινε αγκαλιές και φιλιά - Το παρασκήνιο & Το Twitter πανηγύρισε την κοινή εμφάνιση Βίσση - Βανδή: «Αχτύπητο δίδυμο»

«Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη. Πρώτα απ' όλα είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα σε αυτό το λαμπερό πάρτι της τηλεόρασης. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Δέσποινα γιατί το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Το θέλαμε ειλικρινά. Εμείς μεταξύ μας δεν είχαμε ποτέ τίποτα. Εγώ και η Δέσποινα δεν είχαμε ανάγκη από ίντριγκες. Τη συνάντησή μας τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά» τόνισε η Άννα Βίσση στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Διαβάστε ακόμα: Βίσση - Βανδή: Οταν η τηλεόραση σε κάνει να ξεχνάς για λίγο το 13033 και τους εμβολιασμούς & Καν' το όπως η Βίσση και η Βανδή: Οι συναντήσεις επί σκηνής που έγραψαν Ιστορία

Το ντουέτο που ετοιμάζουν Βίσση - Βανδή και η πρόταση για το «Fame Story»

«Με τη Δέσποινα θα έχουμε μέλλον» τόνισε η Άννα Βίσση στον αέρα του J2US, υπονοώντας μια μελλοντική συνεργασία. Οι δύο γυναίκες σχεδιάζουν να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο με πρωτότυπο τραγούδι που θα γραφτεί ειδικά γι’ αυτές και θα κυκλοφορήσει από την Panik στο άμεσο μέλλον. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πρωινό», ο Νίκος Κοκλώνης έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για διάφορα πρότζεκτ και μεταξύ αυτών φημολογείται και του «Fame Story». «Τις θέλει για την επόμενη σεζόν και τις δύο για κριτική επιτροπή και να κάτσουν η μία δίπλα στην άλλη. Μία τέτοια συνεργασία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Εσπασε» όλα τα κοντέρ το OPEN με το J2US και την ένωση Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή

Ο τελικός του J2US με νικητές τη Ζοζεφίν και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αναδείχτηκε πρώτος σε όλα τα κοινά φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο το 41,4% στο δυναμικό κοινό και 42,7 % στις γυναίκες 25-44. Στο σύνολο του κοινού το show κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 22% ενώ στο δυναμικό κοινό 23%. Χαρακτηριστικό είναι πως στο μέσο λεπτό το J2US το παρακολούθησαν 1.000.000 τηλεθεατές, ενώ έστω και για ένα λεπτό το είδαν 3.800.000 τηλεθεατές.

J2USΝίκος ΚοκλώνηςFame StoryΔέσποινα ΒανδήΆννα Βίσση