Τηλεόραση|29.12.2020 16:46

Survivor 4 spoiler: Η Άννα Μαρία Βέλλη τραυματίζεται και μένει εκτός αγωνισμάτων

Newsroom

Οι δύο υποψηφιότητες, Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς, ανάβουν φωτιές στην ομάδα των «Διάσημων» στο «Survivor 4». Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και το συμβούλιο που ακολουθεί αναδεικνύουν τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο αγώνισμα, οι παίκτες θα πρέπει ισορροπώντας το δικό τους τοτέμ να ρίξουν το τοτέμ του αντιπάλου χωρίς όμως να σπρώξουν, να κλωτσήσουν ή να αρπάξουν τον αντίπαλό τους.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Η δηλητηρίαση της Κάτιας Ταραμπάνκο και το σχόλιο της Βαλαβάνη & Survivor 4: Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Λιλιοπούλου από τους «Μαχητές»

Στην παραλία, η Άννα Μαρία Βέλλη τραυματίζεται στο πόδι και μένει εκτός αγωνισμάτων. «Μάλιστα, θα κάνει και ράμματα, ενώ το δεύτερο σπόιλερ αφορά στο αγώνα ασυλίας που κόβει την ανάσα. Ελευθερία και Μαριαλένα σε μία μάχη σώμα με σώμα» αποκάλυψε η Μάρτζυ Λαζάρου στην εκπομπή «Love it».

Το μαγείρεμα και το «μενού» της ημέρας γίνεται αφορμή για νέες εντάσεις στην ομάδα των «Μαχητών». Η ευρηματικότητα αποτελεί προτέρημα στη μάχη για την επιβίωση και όπως αποδεικνύεται ο Γιώργος Κόρομι την έχει, αφού φτιάχνει μία ψησταριά.

Άννα Μαρία ΒέλληspoilerSurvivor 4SurvivorΣΚΑΪ