Τηλεόραση|06.01.2021 09:43

Survivor 4: Το σχόλιο που έφερε αντιδράσεις - Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Newsroom

Με δεμένα μάτια σε έναν κυκλικό στίβο μάχης κλήθηκαν ν' αγωνιστούν «Μαχητές» και «Διάσημοι» στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο «Survivor 4». Οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να αρπάξουν από την πλάτη του αντιπάλου τους ένα σημαιάκι και ο τρόπος που θα εντόπιζαν τον στόχο προερχόταν από τα κουδουνάκια που φορούσαν σε χέρια και πόδια.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Έρχονται αλλαγές στους «Διασημους» - Μεγαλώνει η λίστα με τους νέους παίκτες

Με δεδομένο ότι και οι δυο ομάδες ήθελαν διακαώς τη νίκη, τόσο για το έπαθλο, όσο και για να μην χάσουν ένα πολύτιμο παίκτη τους, η μάχη είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο αγώνας άρχισε με νίκη των «Μαχητών» και του Τζέιμς επί του Πάνου Καλίδη, ωστόσο οι «Διάσημοι» κατάφεραν να αντιστρέψουν το αποτέλεσμα και να νικήσουν με σκορ 10 - 7.

Ενταση και ειρωνείες στο συμβούλιο

Η ήττα φάνηκε ότι κόστισε αρκετά στους «Μαχητές». Στο συμβούλιο προκλήθηκε ένταση, όταν η Μαριαλένα είπε ότι οι «Διάσημοι» ήταν τυχεροί και πως το συγκεκριμένο αγώνισμα δεν χρειαζόταν κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες για να κερδίσει κάποιος. Ο Παντελής Κονδυλάτος δεν μπορούσε ν' αντέξει τέτοια υποβάθμιση για την ομάδα του και απάντησε ότι «άμα χάνεις έναν αγώνα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα, τότε σημαίνει ότι είσαι παντελώς ανίκανος. Ας μην πω παραπάνω γιατί δεν θέλω να ανεβάσω την πίεση στους πολύ νεότερους αντιπάλους μας και να έχουμε κανένα περιστατικό απόψε και δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμος γιατρός». Ο Πάνος Καλίδης τον χειροκρότησε για το σχόλιό του, με τους «Μαχητές» ν' αντιδρούν κάνοντας λόγο για ειρωνική διάθεση.

Υποψήφιος για αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Οι «Μαχητές» φάνηκαν πιο σταθεροί από τους «Διάσημους» στην ψηφοφορία τους, αφού δεν υπήρξε διασπορά ψήφων και μόνο δύο πρόσωπα μονοπώλησαν το χαμηλό ενδιαφέρον των συμπαικτών τους. Το αποτέλεσμα έδειξε τον Κώστα Παπαδόπουλο ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση με έξι ψήφους, έναντι πέντε του Νίκου Μπαρτζή.

«Στατιστικά να δούμε ποιος έχει φέρει τις περισσότερες νίκες και ήττες. Είμαι στεναχωρημένος και σοκαρισμένος» τόνισε ο Κώστας, ενώ η Αγγελική Λάμπρη δήλωσε ότι το αποτέλεσμα συμπίπτει με το ένστικτό της. Θυμίζουμε ότι η γνωστή ηθοποιός είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, στο οποίο οι «Μαχητές» κέρδισαν με double score και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού σαν απλοί θεατές. Η «Αγγέλα» του «Παρά Πέντε» ψηφίστηκε για αποχώρηση από πέντε «Διάσημους» στη διάρκεια του συμβουλίου, κυρίως λόγω της αδύναμης παρουσίας της στον στίβο μάχης του «Survivor 4».

Κώστας ΠαπαδόπουλοςΑγγελική ΛάμπρηSurvivor 4ΣΚΑΪSurvivor