• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μεγάλο δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - Δείτε εικόνεςΑπόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του ΠαναγόπουλουΚόντρα Τζανακόπουλου - Καιρίδη: «Μήπως να μου δώσετε έξι νούμερα μπας και κερδίσω κάνα Τζόκερ;» - «Δεν μας παρατάς, δημαγωγέ!»Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία κατά του Αχιλλέα Μπέου και υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Βόλου
δημοφιλές τώρα: Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Βάιλας
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   05.01.2021 16:35
Newsroom
Newsroom

Survivor 4: Υποψήφια προς αποχώρηση η Αγγελική Λάμπρη - Ένταση στους Διάσημους

Η Αγγελική Λάμπρη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το «Survivor 4»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Survivor 4, Διάσημοι (Instagram)
Survivor 4, Διάσημοι (Instagram)

Η ήττα και η πείνα έφερε γκρίνια στην ομάδα των «Διάσημων», που έχασαν στο αγώνισμα της ασυλίας του «Survivor 4» το βράδυ της Δευτέρας (4/1). Οι «Μαχητές» κέρδισαν με double score τον πρώτο αγώνα ασυλίας και πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού σαν απλοί θεατές.  Η γνωστή ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, η «Αγγέλα» του «Παρά Πέντε» ψηφίστηκε για αποχώρηση από πέντε «Διάσημους» στη διάρκεια του συμβουλίου, κυρίως λόγω της αδύναμης παρουσίας της στον στίβο μάχης του «Survivor 4».

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Οι άνδρες παίκτες που μπαίνουν για να ενισχύσουν τους «Διάσημους»

Η ίδια μάλιστα είπε πως περίμενε το αποτέλεσμα και πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος. Εκτός της Αγγελική Λάμπρη, τρεις ψήφους για αποχώρηση πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς και δύο ο Τριαντάφυλλος. To twitter σχολίασε αρνητικά την ψήφο της Άννας Μαρίας Βέλλη στον Κοψιδά, λέγοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει έναν δυνατό παίκτη, μιας και εκείνη δεν έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά λόγω του τραυματισμού της. Ο Κοψιδάς φαίνεται να έχει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, ενώ Τριαντάφυλλος και Καλλίδης είναι μακράν οι πιο αγαπημένοι παίκτες στα social media.

Ο στίβος μάχης ήταν δύσκολος και οι παίκτες θα βρεθούν ξανά εκεί απόψε για να δώσουν μάχη για το ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος που θα βρεθεί απέναντι στην ηθοποιό, για την αποχώρηση. Ασυλία έχουν οι δύο νέες παίκτριες Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου, ενώ αναμένονται προσθήκες και νέων παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα των «Διάσημων» τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Σαρώνουν στο ριάλιτι Κάτια Ταραμπάνκο και Τριαντάφυλλος

Η αντιπαράθεση μεταξύ του Γιώργου Κοψιδά και του Αλέξη Παππά, καθώς ο πρώτος έφαγε μία μικρή ποσότητα ρυζιού χωρίς να ρωτήσει πριν τους συμπαίκτες του, ήταν κάτι που συζητήθηκε εκτενώς. Ο Κοψιδάς αντιμετώπισε αξιοπρεπώς και με χαμηλούς τόνους την κατάσταση και είχε συμπαραστάτες την Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά και την Ανθή Σαγκαλούδη η οποία του έδωσε το ρύζι που της περίσσεψε.

Ο Παππάς θεώρησε πως ο Γιώργος θα έπρεπε πρώτα να ρωτήσει τους συμπαίκτες του που ίσως να ήθελαν να το μοιραστούν. Στην καλύβα των «Διάσημων» ο Αλέξης Παππάς «έβγαλε τα νεύρα» του για την ήττα στον στίβο μάχης και υπήρξε μια λογομαχία με την Αγγελική Λάμπρη. Το κοινό ψηφίζει και για τον δημοφιλέστερο παίκτη, που την περασμένη εβδομάδα ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο.

Διαβάστε ακόμη

Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ

Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση

Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Αγγελική Λάμπρη
  • Αλέξης Παππάς
  • αποχώρηση
  • Κάτια Ταραμπάνκο
  • Survivor 4
  • Survivor
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr