Η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το House of Fame - Έκλεισε και η κριτική επιτροπή
NewsroomTο «House of Fame» είναι προ των πυλών στον ΣΚΑΪ και η φήμες για την παρουσίαση και την επιτροπή του ριάλιτι δίνουν και παίρνουν. Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός νέου μουσικού παιχνιδιού, που προβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια σε πολλές χώρες και έχει ξεκινήσει από το Μεξικό, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις για πάνω από μία δεκαετία.
Το όλο concept θυμίζει έvτονα «Fame Story», αφού οι παίκτες που θα διαλέξει η παραγωγή θα ζουν σε ένα σπίτι – ακαδημία, στο οποίο θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα, ενώ κάθε εβδομάδα ένας εξ’ αυτών θα αποχωρεί.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε», το όνομα της Ελένης Φουρέιρα έκλεισε για την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι, ενώ στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα βρίσκονται ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο συνθέτης Φοίβος και ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος.
- «Πολιτικό τοπίο σε μια εύθραυστη σταθερότητα»: Τα κρίσιμα ερωτήματα του Νοεμβρίου
- Pizza Fan: Νέοι διάλογοι για το κύκλωμα μαύρου χρήματος - Παραμένει η αβεβαιότητα για 2.500 εργαζομένους
- Γεωπολιτικό πόκερ σε εξέλιξη: Το ενεργειακό «χαρτί» της Αθήνας, οι κινήσεις της Άγκυρας και οι ισορροπίες στην περιοχή
- Μπορούν οι αναμνήσεις να... μεταφερθούν; Το αμφιλεγόμενο πείραμα της δεκαετίας του 1960