Τηλεόραση|11.01.2021 11:14

Τάσος Ξιαρχό: Απαντάει για το Survivor - «Αξίζει η Κάτια, με τσαντίζει ο Ασημακόπουλος»

Newsroom

Ένα από τα γνωστά πρόσωπα που λέγεται ότι θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να ενταχθεί στην ομάδα των «Διάσημων» του «Survivor 4» είναι ο χορογράφος και πρώην νικητής του τηλεοπτικού σόου «J2US», Τάσος Ξιαρχό. Ο χορογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» για τις συζητήσεις με την παραγωγή του «Survivor 4» και το κόλλημα που προέκυψε, το οποίο έχει σχέση με τον στρατό.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο - Εναντίον της ο Περικλής Κονδυλάτος

«Το πρώτο ραντεβού πήγε πολύ καλά, αλλά πρέπει να διευθετήσω ένα θέμα που έχω και επίσης τι θα κάνω με το ξανθό μαλλί. Με ρώτησαν κάποια πράγματα, όπως αν αντέχω, αν μπορώ να ζήσω στη βρώμα» είπε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της εκπομπής, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την επικείμενη συμφωνία. Το «κόλλημα» που παρουσιάστηκε σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα απαλλαγή από το στρατό και δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος.

Ο Τάσος Ξιαρχό είπε ότι είχε ξαναδηλώσει συμμετοχή για το Survivor, είχε πάει στις οντισιόν και είχε φτάσει μέχρι τους τελευταίους δέκα πέντε. Όμως, κατά τη γνώμη του, διάλεξαν παίκτες πιο μεγαλόσωμους και για αυτό δεν τον είχαν επιλέξει τότε!

Ο Τάσος Ξιαρχό παραδέχθηκε ότι οι «Διάσημοι» είναι πιο αδύναμοι, ενώ δεν αποκάλυψε την αμοιβή του: «Έχω ακούσει ότι τα λεφτά για το Survivor είναι καλά» είπε. Ο γνωστός χορογράφος παραδέχθηκε ότι αν όλοι γύρω του πεινάνε δεν θα έχει πρόβλημα να μην τρώει, ενώ θεωρεί τον εαυτό του πολύ καλό στα αθλήματα!

Ένα πράγμα που ίσως θα του δημιουργήσει πρόσβλημα είναι ότι ... βρίζει πολύ! «Από τους Διάσημους αξίζει μόνο η Κάτια. Με τσάντισε ο Ασημακόπουλος από την ομάδα των Μαχητών, τον είδα και έλεγε κάτι λάθος πράγματα. Θα μου λείψουν οι φίλοι μου και το κρεβάτι μου. Όταν είναι κάποιος στην ομάδα και χάνει ο συμπαίκτης μου δεν είμαι και ο καλύτερος άνθρωπος» είπε με κάθε ειλικρίνεια ο Τάσος Ξιαρχό.

Ελίζαμπεθ ΕλέτσιΤάσος ΞιαρχόΓιώργος ΑσημακόπουλοςSurvivorSurvivor 4Κάτια Ταραμπάνκο