Τηλεόραση|11.01.2021 16:50

Περικλής Κονδυλάτος: Από Met Gala και Νέα Υόρκη στον στίβο μάχης του Survivor 4

Newsroom

Ένα αγωνιστικό «δράμα» θα ζήσουν σήμερα Δευτέρα (11/1) οι παίκτες του «Survivor 4», καθώς θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν όλη τους τη δύναμη ανά δυάδες για να φέρουν εις πέρας τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ένας από τους παίκτες που έχει τραβήξει την προσοχή αυτές τις ημέρες, λόγω των σχολίων του για θέματα αξιοπρέπειας και αλλά και με τη στάση του κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων και αγαπά τα τατουάζ. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του. Ό,τι κόσμημα φοράει στο Survivor είναι δικό του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο «Survivor» έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε ρεπορτάζ με τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Βασίλη Ζούλια οι οποίοι επιμελήθηκαν την εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού Mindy Kaling στο κόκκινο χαλί του Met Gala το 2018.

Η γνωστή ηθοποιός Mindy Kaling βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon όπου έγινε μια αναφορά στο ταλέντο δύο πολύ γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών. Ο Αμερικανός παρουσιαστής σχολίασε μια εμφάνιση της Mindy Kaling, τον Μάιο 2018 στο Met Gala και μάλιστα η συγκεκριμένη εμφάνιση εντυπωσίασε τόσο τον παρουσιαστή που έδειξε live δύο φωτογραφίες της ηθοποιού με το συγκεκριμένο look. Ο παίκτης των «Διασήμων» στο «Survivor 4» έχει καταφέρει να κάνει μερικά υπέροχα κοσμήματα και πολλές celebrities έχουν φορέσει δημιουργίες του. Ο ίδιος κατασκευάζει πάντα ιδιαίτερα κομμάτια που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Τιάρα του Κονδυλάτου φόρεσε και η Lady Gaga στην εμφάνισή της στην Ελλάδα.

T
T
T

Περικλής ΚονδυλάτοςSurvivorΚάτια ΤαραμπάνκοSurvivor 4