Τηλεόραση|12.01.2021 16:53

Survivor 4 spoiler: Στα «μαχαίρια» Κάτια Ταραμπάνκο με Ελευθερία Ελευθερίου

Newsroom

«Τι λάθος έχω καταλάβει εγώ;» ακούγεται να λέει στο αποψινό (12/1) τρέιλερ η Κάτια Ταραμπάνκο, την οποία βλέπουμε να τσακώνεται άσχημα με την Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου στην παραλία των «Διάσημων του «Survivor 4». Ο λόγος είναι το ρύζι και το γεγονός ότι η Κάτια δεν μοιράζεται το φαγητό της όπως όλοι. Η Ελευθερία Ελευθερίου σε έξαλλη κατάσταση της λέει ότι «κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν δουλεύουν ομαδικά. Και σιγά σιγά βγαίνουν διάφορα πράγματα. Εμείς μοιραζόμαστε και τον τελευταίο κόκκο ρύζι». Η Κάτια Ταραμπάνκο αιστάνθηκε έντονη αδιαθεσία τις προηγούμενες ημέρες και χρειάστηκε να επισκεφθεί την κλινική για να ελέγξει την υγεία της.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Ξέσπασε η Ελευθερία Ελευθερίου - «Ειρωνεύτηκαν την καριέρα μου»

Οι τόνοι έχουν ανέβει και το μοίρασμα του φαγητού αποτελεί τη βασικότερη αφορμή για καβγά. Ελευθερία και Κάτια διαπληκτίζονται όχι μόνο για το ρύζι αλλά κυρίως για τις επιδόσεις στα αγωνίσματα. Η Κάτια λέει «τρέχω για την ομάδα» και η Ελευθερία τής φωνάζει «Γιατί εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου, ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη!». 

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας απαιτεί συνεργασία και δύναμη, καθώς οι παίκτες πρέπει να κυλήσουν σε μία συγκεκριμένη διαδρομή έναν τεράστιο τροχό. Οι «Διάσημοι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση κινδυνεύοντας με άλλη μία ήττα. Οι «Μαχητές» κατεβαίνουν στον στίβο μάχης χορτάτοι και με πολλή δύναμη να διεκδικήσουν τη νίκη και από ότι φαίνεται οι έριδες στην ομάδα των «Διάσημων» θα τους στερήσουν τη δύναμη ψυχής που θα χρειαστεί για να επικρατήσουν σήμερα στο «Survivor 4».

Η χθεσινή δοκιμασία δύναμης και αντοχής έφερε τους «Διάσημους» για άλλη μία φορά στο συμβούλιο του νησιού του «Survivor 4», όπου κλήθηκαν να ψηφίσουν δύο παίκτες προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Η ψηφοφορία των παικτών στο «Survivor» (11/1) έβγαλε υποψήφιους τον Πάνο Καλλίδη και τον Γιώργο Κοψιδά με τέσσερις ψήφους και ισοψηφία. Ο Γιώργος Κοψιδάς βρίσκεται σε αυτή τη θέση για δεύτερη φορά, ενώ ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης για πρώτη.

Την Ανθή Σαλαγκούδη, που επίσης έχει αποδειχτεί πολύ αδύναμη αγωνιστικά ψήφισαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Καλλίδης. Πριν το αγώνισμα ασυλίας επέστρεψε στο παιχνίδι η Κάτια Tαραμπάνκο, η οποία βρισκόταν στην κλινική γιατί δεν αισθανόταν καλά. Σε εξαιρετική κατάσταση η Ελίζαμπεθ Ελέτσι που φάνηκε ότι έχει να προσφέρει πολλά στην ομάδα των «Διάσημων». 

Survivor 4Ελευθερία ΕλευθερίουSurvivorΚάτια Ταραμπάνκο