Τηλεόραση|26.01.2021 13:02

Survivor 4: Πόλεμος στο συμβούλιο - Ο Πάνος Καλλίδης έκλεβε λάδι και η Ασημίνα υποψήφια

Newsroom

Μετά την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τις αλλαγές στην ψηφοφορία λόγω των αντιδράσεων για την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως η πιο δημοφιλής παίκτρια της περασμένης εβδομάδας, το «Survivor 4» γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους παίκτες που αναζητούν νέες ισορροπίες μεταξύ τους. Η συμβίωση φαίνεται να δυσκολεύει αρκετούς από τους παίκτες με ορισμένους να δημιουργούν ή να συντηρούν αντιπαραθέσεις. Ο πρώτος αγώνας ασυλίας έφερε πάλι την ομάδα των κόκκινων σε δύσκολη θέση, καθώς έχασαν και πάλι... με το φαγητό να γίνεται μακρινή ανάμνηση!

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Λιανός για Survivor: «Οι παίκτες φέτος δεν έφτασαν να κλέψουν ή να πουλήσουν τα παπούτσια τους»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου με έξι ψήφους είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor, τη Δευτέρα (25/1). Η Ασημίνα παραδέχθηκε ότι δεν νιώθει όμορφα, αν και είχε προετοιμαστεί και δέχεται την απόφαση των συμπαικτών της. Ο Τριαντάφυλλος πήρε δύο ψήφους, ενώ από μία ψήφο πήραν η Ανθή και ο Κώστας. Από την ψηφοφορία εξαιρέθηκαν η Μαριάνθη, ως η καινούρια της ομάδας και ο Κοψιδάς που κέρδισε τo κολιέ της ατομικής ασυλίας.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Δεν ήθελα να βρεθούμε πάλι στην ίδια θέση. Χρειαζόμαστε μία νίκη για την ανάταση της ομάδας, ψυχική και σωματική», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη. Στο σημείο παρενέβη και η Σοφία, λέγοντας και εκείνη ότι φταίει για την ήττα. Ο Λιανός ανακοίνωσε ότι ο τρόπος ψηφοφορίας επιστρέφει στα δεδομένα προηγούμενων ετών. «Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη» είπε ο παρουσιαστής. Επαναφέρεται ο αγώνας ατομικής ασυλίας και δεν θα υπάρχει δημοφιλής παίκτης.

Συμβούλιο: Η κόκκινη ομάδα κατηγορεί ανοιχτά τον Καλίδη πως έκρυβε λάδι

Την ώρα του συμβουλίου, ο Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι η Ασημίνα βρήκε λάδι στο σημείο όπου κοιμόταν ο Πάνος Καλλίδης την περίοδο που ήταν συμπαίκτες. Ο Τριαντάφυλλος άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Καλίδης «έκλεψε» κάτι με τον Περικλή Κονδυλάτο να επιχαίρει. 

«Ντροπή σας! Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Δεν είμαι κλέφτης, ποτέ δεν υπήρξα! Πού ξέρετε ότι το λάδι είναι δικό μου;» είπε εκνευρισμένος, με τον Γιώργο Λιανό να υπενθυμίζει το ρύζι που είχε φάει ο τραγουδιστής με την Κάτια Ταραμπάνκο πριν από μερικά επεισόδια. O Καλλίδης ανέφερε πως ο Τριαντάφυλλος και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του είπαν ψέματα και ζήτησε σαν χάρη από τον Γιώργο Λιανό να γκρεμίσει η παραγωγή την καλύβα της Κόκκινης Ομάδας που «με τόσο κόπο» έφτιαξε ο τραγουδιστής. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (24/1) είδαμε να μπαίνουν δύο νέες παίκτριες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Βαλέρια ΧοψονίδουΗ 29χρονη υποπλοίαρχος προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από την Κρήτη. Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει διακριθεί πανελλαδικά και διεθνώς. Έχει πτυχίο και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστρια. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα εσωτερικής ποδηλασίας και στα αγαπημένα της σπορ συγκαταλέγονται τα cross fit, η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες. Φτιάχνει τις βαλίτσες της για το «Survivor 4» για να δοκιμαστεί ακόμα μία φορά σε ένα απαιτητικό περιβάλλον. «Είμαι πολεμίστρια», δηλώνει και θα το αποδείξει στις πίστες των αγωνισμάτων.

Από την άλλη, η Βαλέρια Χοψονίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον μένει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Είναι μία επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων και είναι αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Λατρεύει την αερόβια άσκηση και έχει αδυναμία στο spinning. Ένα χόμπι της, που θεωρεί πως θα της είναι χρήσιμο στον Άγιο Δομίνικο, είναι το ψάρεμα. Αποφάσισε να μπει στο Survivor γιατί πιστεύει ότι θα είναι εμπειρία ζωής ενώ οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης θα την κάνουν να επαναπροσδιορίσει την πραγματική αξία της ζωής. Το μότο της είναι: «Μην το βάζεις ποτέ κάτω!».

SurvivorΑσημίνα ΙγγλέζουΤριαντάφυλλοςΑνθη ΣαλαγκούδηSurvivor 4Πάνος Καλλίδης