Τηλεόραση|26.01.2021 22:40

Survivor 4: Ο Καλλίδης επιτίθεται με το κεφάλι στον Περικλή - Καλούν την παραγωγή

Newsroom

Μετά την ήττα των πεινασμένων «κόκκινων» στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας τη Δευτέρα (25/1), οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται στον στίβο μάχης του «Survivor 4» για να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι αποχώρησης, μετά την Ασημίνα Ιγγλέζου και την αλλαγή στους κανόνες ψηφοφορίας.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Πόλεμος στο συμβούλιο - Ο Πάνος Καλλίδης κατηγορήθηκε ότι έκλεβε λάδι

Στο αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής «LoveIt» είδαμε τους έξι παίκτες που συνολικά ψήφισαν την Ασημίνα, με τον Τριαντάφυλλο να της ζητάει συγγνώμη και τον Κοψιδα να λέει ότι την ψήφισε και λόγω χαρακτήρα. Ο αποψινός αγώνας ασυλίας έχει τσακωμούς και φασαρίες. Οι «μπλε» θέλουν να επισφραγίσουν τη δυναμή τους και οι «κόκκινοι» θα δώσουν μια έντονη μάχη για τη ρεβάνς. Ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος θα τσακωθεί πολύ με τον αγρότη Νίκο Μπάρτζη, λόγω του άστοχου σχολίου «Έτσι να μιλάς στα πρόβατα».  

Με τα στατιστικά στο παιχνίδι και τις νίκες να έχουν διαρκώς μπλε χρώμα η πόλωση ανάμεσα σις ομάδες «χτυπάει τιλτ». Επόμενος καβγάς θα είναι ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και τον Πάνο Καλλίδη. «Ο Πάνος Καλλίδης έπαιξε έναν αγώνα πάρα πολύ άτιμο. Και χρησιμοποίησε την πονηριά» είπε ο Περικλής. Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι ο Πάνος Καλλίδης πέφτει πάνω στον Περικλή με το κεφάλι, κάτι που φαίνεται εκτός κανόνων. Πάνω στον αγώνα - που θέλει δύναμη και ισορροπία - θα συμβούν γεγονότα που θα ανεβάσουν τους τόνους σε τέτοιο επίπεδο ώστε θα κληθεί να παρέμβει η παραγωγή του «Survivor 4». 

SurvivorΠάνος ΚαλλίδηςαποχώρησηΠερικλής ΚονδυλάτοςSurvivor 4