Τηλεόραση|24.02.2021 19:07

Survivor 4 αποχώρηση: Πόλεμος για τις 3 υποψήφιες και ο τσοπάνης στο μαντρί

Newsroom

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν η παίκτρια που έδειξε για πρώτη φορά τον ισορροπημένο χαρακτήρα της στην κόκκινη ομάδα του «Survivor 4» στο επεισόδιο της Τρίτης (23/2), όπου περίσσεψαν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας που θα έχει άρωμα γυναίκας. Τρεις είναι οι υποψήφιες παίκτριες από την κόκκινη ομάδα και μία από εκείνες θα ψηφιστεί από το κοινό για να αποχωρήσει απόψε. Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν με την μπλε ομάδα να επικρατεί στο αγώνισμα και να φέρνει την κόκκινη ομάδα με κομμένα τα φτερά στο συμβούλιο του νησιού. Οι φίλες Σοφία Μαργαρίτη και Μαριάνθη Κάσδαγλη προστίθενται στην Ανθή Σαλαγκούδη και έχουμε την τριάδα της αποχώρησης

Η εντυπωσιακή μελαχρινή γυμνάστρια Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ξεκαθάρισε τη γνώμη της για την συμπεριφορά της Σοφίας Μαργαρίτη, που ισχυρίζεται ότι στηρίζει την Ανθή ως γυναίκα απέναντι στις επιθέσεις των παικτών της κόκκινης ομάδας. Η γυμνάστρια από το Λουτράκι, που κέρδισε και την ασυλία της εβδομάδας, έχει φρίξει με τις διασπαστικές εκφράσεις της Σοφίας και συμβούλεψε τους παίκτες να ηρεμήσουν και μετά να λύσουν το θέμα μεταξύ τους προς όφελος της ομάδας.

Από την πλευρά της η ομάδα του Κοψιδά επιμένει ότι η Ανθή δεν έχει καμία πρόθεση να αγωνιστεί και δεν κάνει τίποτα στην καλύβα. Χαρακτηριστικά λένε «έχει έρθει για να κάνει διακοπές». «Δεν είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι το Survivor», υπογράμμισε ο Ασημακόπουλος. Η Ανθή θιγμένη από όσα ακούστηκαν από τον Τριαντάφυλλο για τον πατέρα της που τη βοηθάει να παραμείνει στο παιχνίδι έκατσε στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε, δίνοντας ένα πέναλτι στους Κόκκινους.

Το αγώνισμα ήταν πραγματικό ντέρμπι με την ομάδα του Τζέημς να παίρνει τον τελευταίο πόντο και να το λήγει πανηγυρικά με 10-9.

Σοφία: Ο Κοψιδάς είναι ο τσοπάνης στο μαντρί - Δεν ακολούθησα

Μετά την Ανθή Σαλαγκούδη η επόμενη παίκτρια προς αποχώρηση που πήρε οκτώ ψήφους από τους συμπαίκτες της ήταν η Σοφία Μαργαρίτη. «Δεν δέχθηκα ν’ ακολουθήσω τη γραμμή της υπόλοιπης ομάδας. Δεν άρεσε η στήριξή μου στη Σαλαγκούδη. Αισθάνθηκα ότι αδικήθηκε η Ανθή με τις αναφορές στον πατέρα της. Αν θεωρήσει το κοινό ότι πρέπει να φύγω ας φύγω» είπε η Σοφία που έχει βάλει μπουρλότο στην κόκκινη ομάδα εξαπολύοντας κατηγορίες σε Τριαντάφυλλο, Κοψιδά, Ασημακόπουλο, αλλά και κατά του Κώστα. Μάλιστα, αποκάλεσε «τσοπάνη στο μαντρί» τον Κοψιδά.

Η Καρολίνα, ως νικήτρια της ατομικής ασυλίας, υπέδειξε την υποπλοίαρχο Μαριάνθη Κάσδαγλη, λέγοντας: «Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει βούληση και πλέον δεν χωράνε λάθη. Μαριάνθη είσαι στη διάθεση του κοινού». «Δεν συμφωνώ με την Καρολίνα. Αγωνιστικά φέρνω πόντους. Θεωρώ ότι συνεισφέρω στην καλύβα και από κει και πέρα είχα κάποιες λογομαχίες με συμπαίκτες μου. Δεν μετανιώνω γι’ αυτό. Θέλω να συνεχίσω να είμαι στο παιχνίδι. Δεν ήρθα για να κάνω διακοπές» είπε η Μαριάνθη.

Στο τρέιλερ της Τετάρτης (24/2) η Σοφία συνεχίζει να «τα χώνει» σε παίκτες της κόκκινης ομάδας με επόμενο στόχο τον Κώστα Παπαδόπουλο τον οποίο αποκαλεί «φαν της κωλοτούμπας». Η Σοφία αποκαλύπτει ότι ο Κώστας έλεγε τον Τριαντάφυλλο τεμπέλη και ήθελε να τον διώξει από την ομάδα, ενώ τώρα τα πάνε καλά. Ο στίβος μάχης με έπαθλο επικοινωνίας είναι απαιτητικός και η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να τραυματίζει το γόνατό της. Ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να ζητάει τους γιατρούς στον στίβο μάχης και η αποχώρηση θα δημιουργήσει νέες ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πάντως συνεχίζει να βλέπει... ανεμόμυλους στον Άγιο Δομίνικο. «Το Survivor πρέπει να μετονομαστεί σε γυρνάω τη μπιφτέκα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με έχει φέρει εδώ. Έχω κατηγορηθεί επειδή δεν είμαι καλή αγωνιστικά. Σίγουρα κάνω λάθη σε θέματα συμβίωσης. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ο λόγος που ψηφίζομαι και είναι καθαρά θέμα στρατηγικής. Λυπάμαι που είμαι ανάμεσα σε γυναίκες» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη που πιθανότατα πάλι δεν θα αποχωρήσει από το «Survivor 4».

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο «Ευτυχείτε» σε περίπτωση που η Ανθή Σαλαγκούδη καταφέρει να διώξει κάποια στιγμή έναν από τους «δυνατούς» παίκτες, τότε η παραγωγή ίσως μπει σε διαδικασία να αλλάξει τον τρόπο της ψηφοφορίας και να δίνεται αρνητική ψήφος από το τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή το κοινό να ψηφίζει ποιον θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι και όχι να παραμείνει στο «Survivor 4».

Σοφία ΜαργαρίτηαποχώρησηΚαρολίνα ΚαλύβαSurvivorΑνθη ΣαλαγκούδηSurvivor 4