Τηλεόραση|05.03.2021 09:21

Survivor 4: Τα χάδια του Νίκου σε Άννα Μαρία και το μήνυμα στη Μαριαλένα από Ελλάδα

Newsroom

Η αποψινή αποχώρηση θα έχει άρωμα γυναίκας στο «Survivor 4». Τρεις είναι οι υποψήφιες παίκτριες από την κόκκινη ομάδα και μία από εκείνες θα ψηφιστεί από το κοινό για να αποχωρήσει απόψε στο συμβούλιο του νησιού. Οι φίλες Σοφία Μαργαρίτη και Μαριάνθη Κάσδαγλη προστίθενται στην Ανθή Σαλαγκούδη και έχουμε την τριάδα της αποχώρησης. Τα spoiler λένε ότι απόψε θα νικήσει η μπλε ομάδα το έπαθλο επικοινωνίας και η Μαριαλένα θα επικοινωνήσει με τον νυν σύντροφό της, μιας και μέσα στο παιχνίδι βρίσκεται με τον πρώην σύντροφό της. Άβολες καταστάσεις, αλλά εξαιρετικά άβολα νιώθει και η Ανθή Σαλαγκούδη την οποία φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει στο ριάλιτι. 

Ο τρυφερός αγρότης Νίκος και τα χάδια του στην youtuber Άννα Μαρία, χάδια που δημιούργησαν και τους καβγάδες με τον Αλέξη Παππά, δημιούργησαν σάλο στα social media. Μάλιστα, προκάλεσαν και ένα unfollow. Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας, Αρκάδιος Βολάκης, δεν την ακολουθεί στο Instagram. Απόψε θα δούμε και τον τραυματισμό της Ελευθερίας Ελευθερίου στο γόνατο!

Στο χθεσινό συμβούλιο η Καρολίνα, ως νικήτρια της ατομικής ασυλίας, υπέδειξε την υποπλοίαρχο Μαριάνθη Κάσδαγλη, λέγοντας: «Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει βούληση και πλέον δεν χωράνε λάθη. Μαριάνθη είσαι στη διάθεση του κοινού». «Δεν συμφωνώ με την Καρολίνα. Αγωνιστικά φέρνω πόντους. Θεωρώ ότι συνεισφέρω στην καλύβα και από κει και πέρα είχα κάποιες λογομαχίες με συμπαίκτες μου. Δεν μετανιώνω γι’ αυτό. Θέλω να συνεχίσω να είμαι στο παιχνίδι. Δεν ήρθα για να κάνω διακοπές» είπε η Μαριάνθη που έχει πολλές πιθανότητες να είναι το πρόσωπο που θα αποχωρήσει από το «Survivor 4».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Η Μαριαλένα απειλεί να αποχωρήσει μετά την είσοδο του πρώην της

Μαριαλένα ΡουμελιώτηΑνθη ΣαλαγκούδηSurvivor 4SurvivorαποχώρησηΣοφία Μαργαρίτη