Τηλεόραση|25.02.2021 12:56

Πρώην σύζυγος Σοφίας για Survivor 4: Η παραγωγή δεν με ενημέρωσε, στεναχωρήθηκαν οι κόρες μας

Newsroom

Ο Βασίλης Βουτσελάς, πρώην σύντροφος της Σοφίας από το «Survivor 4», μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το πρωί της Πέμπτης (25/2) και εξήγησε για ποιον λόγο τα παιδιά τους δεν έστειλαν φωτογραφία στη μητέρα τους στο χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας, αλλά η αδερφή της.

«Δεν έλαβα ποτέ κάποια ενημέρωση, ούτε για να μιλήσουν τα κορίτσια με τη μαμά τους, ούτε και για χθες, όσον αφορά το έπαθλο επικοινωνίας. Εννοείται πως θα δεχόμουν να επικοινωνήσουν τα κορίτσια μαζί της. Στεναχωρήθηκαν χθες αλλά δεν ευθύνομαι εγώ διότι περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να της μιλήσουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα επηρέαζα τις μικρούλες για το πρόσωπο της μητέρας τους και εννοείται πως θα τις άφηνα να επικοινωνήσουν με κάποιον τρόπο, αυτό άλλωστε θα έκανε και στα παιδιά καλό».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Αποχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη - Δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της

Βασίλης Βουτσελάς: «Χρησιμοποιεί τα παιδιά μας παίζοντας θέατρο»

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Βασίλης Βουτσελάς είχε ενοχληθεί με τις συνεχείς αναφορές της Σοφίας, στα παιδιά τους και ισχυρίστηκε ότι «παίζει» θέατρο όταν κλαίει στην κάμερα και λέει για τις κόρες της ότι «είναι οι τρεις τους μια γροθιά». «Εδώ και τρία χρόνια που έχουμε χωρίσει, από την πρώτη μέρα αγωνίστηκα για να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου» είχε πει, αρχικά, ο πρώην σύζυγός της και πρόσθεσε: «Με ενοχλεί που αναφέρεται συνέχεια στα παιδιά, πως τα έχει παρατήσει και δεν είναι εδώ να τα σκεπάσει. Αυτά εμένα με προσβάλλουν».

Και συνέχισε σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει την επιμέλεια των παιδιών και μένουν μαζί του: «Δεν ξέραμε ότι θα πάει στο Survivor. Το Σαββατοκύριακο που πέταξαν για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά την περίμεναν και δεν είχαμε ενημέρωση. Από τον Αύγουστο που έχω την επιμέλεια δεν έβλεπε τα παιδιά. Τον Οκτώβριο ζήτησε να πάμε και πάλι σε δικαστήριο για να τα βλέπει. Τα είδε περιστασιακά κάποια απογεύματα και ένα – δυο σαββατοκύριακα και μετά πάλι εξαφανίστηκε».

Ενώ, τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει το θέατρο του παραλόγου. Από τον Άγιο Δομίνικο επικοινώνησαν μαζί μας και μίλησαν οι μικρές με τη μητέρα τους. Με ενόχλησε που έχει ακουστεί ότι τα παιδιά τα μεγαλώνει η μητέρα τους. Δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την πρώην σύζυγό μου. Πήγε στο Survivor για δημοσιότητα, να προβληθεί και να ανοίξουν άλλες πόρτες. Δεν μπορώ να ξέρω».

Σοφία Μαργαρίτη: Στοχεύει στο έπαθλο του «Survivor»

Η 41χρονη Σοφία Μαργαρίτη είναι υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Είναι χωρισμένη και μητέρα δύο κοριτσιών που τα λατρεύει. Στοχεύει στο έπαθλο του «Survivor» καθώς με αυτό πιστεύει ότι θα πάρει πίσω τη ζωή της. Είναι ατρόμητη, έχει μάθει από μικρό κορίτσι να τα καταφέρνει σε όποιες αντιξοότητες έχουν βρεθεί μπροστά της.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Ζαλίζουν» τα χρήματα που έχουν πάρει οι παίκτες μέχρι σήμερα

Σοφία ΜαργαρίτηSurvivor 4Survivor