Τηλεόραση|08.03.2021 20:48

Survivor 4: Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα, ο πρώτος προτεινόμενος και η ατομική ασυλία

Newsroom

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης μπαίνουν απόψε οι παίκτες στο «Survivor 4», διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς έχουν διαφορετική αντίληψη για τη στάση που πρέπει να έχουν προς τους αντιπάλους την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Σάκη και τον Τζέημς συνεχίζεται. 

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ξέφρενο πάρτι σε κότερο για τους Μπλε - «Θέλεις χιλιάδες ευρώ για να το ζήσεις»

Ο Γιώργος Λιανός, έλειψε για λίγο από το «Survivor 4» και γύρισε Ελλάδα γιατί έγινε για τέταρτη φορά πατέρας, και ο Ατζούν Ιλίτζαλι πήρε για λίγο τη θέση του. Ο Σάκης Κατσούλης, μιλώντας στην κάμερα, είπε για τον Τζέημς Καφετζή: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για μένα το στρατηγικό σχέδιο του Τζέημς είναι στο μυαλό μου σαν μια κακή τακτική κίνησης συν του ότι έχω βαρεθεί που μόλις 15 μέρες στο νησί να ακούω συνέχεια τις λέξεις "τακτική", "σχέδιο", "πιόνια", "στρατηγική". Κούρασε λίγο όλο αυτό, είμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Υπάρχουν συναισθήματα, φιλίες… εκεί δεν υπάρχει στρατηγική». Ο Σάκης θεωρείται από πολλούς παίκτες ο επόμενος αρχηγός της μπλε ομάδας κάτι που θα φανεί την επόμενη εβδομάδα και ανάλογα την επόμενη αποχώρηση.

Παράλληλα, ο σημερινός στίβος μάχης έχει διαφορετική μορφή σε σχέση με αυτόν της Κυριακής. Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο Συμβούλιο του νησιού έχοντας αρκετά, εσωτερικά και άλυτα ζητήματα. Σύμφωνα με το «Πρωινό», η κόκκινη ομάδα θα πάει ως θεατής, ενώ το προνόμιο της ατομικής ασυλίας θα κερδίσει η Άννα Μαρία Βέλλη. Ο Πάνος Καλίδης και η Μαριαλένα που ήταν μαζί με τον Νίκο, τον Τζέημς και την Άννα Μαρία είναι πια με τον Σάκη Κατσιούλη, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο πρώτος προτεινόμενος γι' αυτή την εβδομάδα. 

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κοσμάς για Μαριαλένα από Survivor 4: «Ήταν μια νεανική σχέση»

Survivor 4SurvivorΣΚΑΪΣάκης Κατσούλης