Τηλεόραση|10.03.2021 17:35

Survivor 4 αποχώρηση: Ο Γιώργος Ταβλαδάκης μπήκε στο παιχνίδι γιατί ήθελε το έπαθλο

Newsroom

Η ψηφοφορία, μετά το αγώνισμα της δεύτερης ασυλία, έσπειρε τη διχόνοια στους Κόκκινους με τον Τριαντάφυλλο να απομονώνεται απ' όλους στο «Survivor 4». Στο Συμβούλιο του νησιού, από την ομάδα του Γιώργου Κοψιδά, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Μαριάνθη με εννιά ψήφους και δεύτερος ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο ψήφισε ο Κόρο.

Από την μπλε ομάδα, η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Γιώργο Ταβλαδάκη για δεύτερο προτεινόμενο, αφού, όπως είπε, κινήθηκε με αγωνιστικά κριτήρια. Μία κίνηση που φάνηκε να ενόχλησε τον 37χρονο παίκτη, ο οποίος χαρακτήρισε τη συμπαίκτρια του «ψεύτρα».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ένταση ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Μαριαλένα - Οι 4 υποψήφιοι

«Όλο αυτό είναι συνεννοημένο με τον κύριο Τζέιμς και τον κύριο Νίκο. Αυτό που είπε ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης μετά τον Πάνο είναι αστείο. Δεν μεταβίβασα τέτοιες πληροφορίες. Δεν έχουμε καμία ανάγκη αυτούς τους τρεις παίκτες στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ξεκάθαρο ότι η Άννα Μαρία με ψήφισε γιατί θέλει να σπάσει εμένα και τον Σάκη και να προστατεύσει τον αγαπημένο της Νίκο». Σημειώνεται ότι ο δεύτερος υποψήφιος των Μπλε είναι Νίκος Μπάρτζης, τον οποίο ψήφισε η ομάδα του, όταν έχασε την πρώτη ασυλία.

Σήμερα έχει αγώνισμα επάθλου και για κάποιον από τους τέσσερις προαναφερθέντες θα είναι η τελευταία του παρουσία στο στίβο μάχης. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιο, ο παίκτης που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης

Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης από μικρή ηλικία δούλεψε σε γεωργικές εργασίες κοντά στον πατέρα του. Σπούδασε Οικονομικά στο νησί. Στα 26 του, ανέβηκε στην Αθήνα αναζητώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως υπεύθυνος σε γνωστό χώρο εστίασης στο Κολωνάκι.

Ξεκίνησε από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο. Ασχολείται και με την πυγμαχία συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικούς αγώνες. Μπήκε στο «Survivor 4» για το έπαθλο, το οποίο ήθελε για να υλοποιήσει το επιχειρηματικό του όνειρο. Το μότο του είναι: «Κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο και όχι ο πιο δυνατός».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ξέφρενο πάρτι σε κότερο για τους Μπλε - «Θέλεις χιλιάδες ευρώ για να το ζήσεις»

αποχώρησηSurvivorSurvivor 4