Τηλεόραση|17.03.2021 14:48

Φάρμα spoiler: «Τα έβαλαν» όλοι με την αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου- 2 νέοι παίκτες

Newsroom

Αποσπάσματα από το επόμενο επεισόδιο της «Φάρμας» προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Τρίτης (17/03). Οι παίκτες φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να ενοχλούνται από τη συμπεριφορά της αγρότισσας Μαρίας Μιχαλοπούλου, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM. Τι λένε οι συμπαίκτες της Φάρμας για τη συμπεριφορά της; Μια άλλη παίκτρια, η Μαρία Τοτόμη μιλάει περί στρατηγικής και αποκαλύπτει τον χαρακτήρα που θα κρατήσει κρυφό μέσα στο ριάλιτι. 

Διαβάστε επίσης: Φάρμα: Τα δάκρυα του Τζώρτζογλου για τη σύζυγό του Σοφία και η πρόταση γάμου

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έχει προκαλέσει... πηγαδάκια στο ριάλιτι με κάποιους παίκτες να σχολιάζουν τον χαρακτήρα της. «Εδώ μιλάμε για αλλαγή προσωπικότητας», «δεν είναι νορμάλ αυτό», «είναι ρόλος», «δεν ξέρει να μιλάει δεν έχει σεβασμό» είναι κάποια από τα σχόλια που ακούστηκαν μέσα στη Φάρμα για την Μαρία, που είναι και στην πραγματική της ζωή αγρότισσα. Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάρκασι Κορινθίας. από μικρή βοηθούσε τον πατέρα της στα χωράφια και τη λαϊκή αγορά, αλλά δεν κρύβει ότι δεν τα πάει καθόλου καλά με τις κότες. 

Η Μαρία Τοτόμη μίλησε για τη στρατηγική της λέγοντας: «Σε αυτό το παιχνίδι έχουν μπει μέσα όλοι για έναν σκοπό. Ο καθένας έχει τη στρατηγική του και το βλέπεις από το πώς δουλεύουν μέσα στη μέρα. Όλοι έχουν στρατηγική από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Είμαστε αναγκαστικά όλη μέρα μαζί, κοιμόμαστε όλοι μαζί, καλώς ή κακώς θα κάνεις κάποιες φιλίες. Αλλά δουλεύουμε ατομικά. Ας πούμε, η Κατσογρεσάκη σπάει όλη μέρα ξύλα. Θα μπορούσε να πάει να κάνει κάτι άλλο, να μαγειρέψει, να πάει να πλύνει κάνα πιάτο. Θέλει να δείξει τη δύναμή της, θεωρεί ότι έτσι μπορεί να τη φοβούνται. Για μένα αυτό είναι στρατηγικό. Το ίδιο κάνει και Ντούπης, το ίδιο και ο Βασίλης και ο άλλος Βασίλης. Ασχολούνται μόνο με αυτά. Δεν έχει ασχοληθεί κανένας από τους άντρες με δουλειές εσωτερικές του σπιτιού. Και πολλές γυναίκες βγάζουν τη δυναμική τους έξω από το σπίτι.

Διαβάστε επίσηςΜαρία Μιχαλοπούλου: Η αγρότισσα του GNTM συνεχίζει να δουλεύει στη λαϊκή

Το θέμα είναι τι πιστεύουμε εμείς για για εμάς και ποιον βλέπουμε πιο δυνατό αντίπαλο. Είμαι ένας δυνατός χαρακτήρας, πολύ ανταγωνιστική, πολύ δυναμική. Το ξέρω και το νιώθω και το έχω. Δεν πρόκειται να βγάλω τον εαυτό μου προς το παρόν και ούτε να φοβίσω κανέναν. Θέλω να με δούνε στην πορεία. Η στρατηγική μου είναι να μπω ήσυχα, όμορφα, να μη δείξω τι είμαι, να φανώ ακόμα και χαζή και ηλίθια και κουραστική, εξαφανιζόλ. Δεν θέλω να ξέρουν τι είμαι. Δεν με φοβίζει τίποτα, αισθάνομαι τόσο πολύ καλά, απλά κρατάω αποστάσεις».

Η Μαρία Τοτόμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και μένει με τον 18χρονο γιο της, Χρήστο- Αντώνη, στο Πυθαγόρειο της Σάμου. Η Μαρία μεγάλωσε σε αρκετά αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον και είναι η μεγαλύτερη από τέσσερα αδέρφια. Στα 18 της γνώρισε τον πατέρα του γιου της, παντρεύτηκαν και χώρισαν μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του μικρού. Η ζωή της στην Σάμο είχε αρκετές δυσκολίες μέχρι να βρει τα πατήματα της. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως καμαριέρα, σερβιτόρα, barwoman, αλλά και εργάτρια σε θερμοκήπια, σε συγκομιδή πατάτας, ελιάς κλπ. Τον τελευταίο καιρό κάνει και οικοδομικές εργασίες. Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν αντράκι και την αποκαλούν «Πετράκη. Στη Φάρμα έρχεται για να κερδίσει και να εξασφαλίσει το μέλλον του γιου της, που την έπεισε να δηλώσει συμμετοχή, γιατί θεωρεί ότι είναι η ιδανική παίκτρια. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Kick Boxing, το MMA και το street fight.

Νέοι παίκτες θα μπουν στο ριάλιτι για να αλλάξουν τις ισορροπίες. Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα» του Open οι Θανάσης Βισκαρουδάκης και Αγγελική Ηλιάδη μένουν τελικά εκτός «Φάρμας», ενώ η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη, ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος και το μοντέλο Κάτια Δέδε ετοιμάζονται να φορέσουν… γαλότσες για τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1.

spoilerΜιχάλης ΙατρόπουλοςΜαρία ΜιχαλοπούλουριάλιτιΣτράτος ΤζώρτζογλουΦάρμα