Τηλεόραση|17.03.2021 21:29

Survivor 4 αποχώρηση: Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ελεύθερος άνθρωπος και πολύ δίκαιος

Newsroom

Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Γιώργος Κοψιδάς είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας ζήτησε ο ίδιος να βγει προτεινόμενος. «Έχω πτώση, δεν νιώθω καλά. Η πείνα είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη είναι ότι με πειράζουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, οι ίντριγκες. Τα παίρνω πολύ βαριά. Έξω ζω χωρίς τσακωμούς. Το μισό κομμάτι της πτώσης μου είναι αυτό. Έφτιαξα την κόκκινη ομάδα και την πονάω λίγο περισσότερο. Η ομάδα είναι βαθειά άρρωστη. Δύο πλευρές επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα. Μια που εγώ την έφτιαξα πρέπει να την "καθαρίσω", να μπω στη μέση και ή να φύγω εγώ ή οι άλλοι. Το κοινό ας επιλέξει».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Πόσα χρήματα έχουν πάρει ο Τριαντάφυλλος και οι Διάσημοι του ριάλιτι

Ο Τριαντάφυλλος είπε: «Δεν δημιουργώ καμία ίντριγκα και ένταση στην καλύβα. Σέβομαι την απόφαση των παικτών και θέλω να μείνω στο Survivor». «Ο Τριαντάφυλλος για εμένα έχει τελειώσει. Απλά τον ανέχομαι. Δεν έχει μετανιώσει ούτε έχει ζητήσει ουσιαστική συγγνώμη. Είμαι ευαίσθητος ενεργειακά. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με αυτόν τον άνθρωπο. Αν είμασταν στην έξω ζωή δεν θα υπήρχε ο Τριαντάφυλλος στη ζωή μου» είπε ο Κοψιδάς.  O Ασημακόπουλος επιτέθηκε ξανά στον Ντάφυ, λέγοντας ότι βγάζει κακία και μίσος για την ομάδα και τον χαρακτήρισε λαϊκιστή αναφερόμενος στον αγιασμό που έκανε ο τραγουδιστής στις ομάδες.

Στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπαίνουν με πάθος στο στίβο μάχης. Το ίδιο πάθος δείχνουν και στις κερκίδες και πλέον ο επόμενος τσακωμός βρίσκεται μόλις μία ατάκα μακριά. Εκτός από το αγώνισμα, όμως, έχουμε και το Συμβούλιο του νησιού που όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Κοψιδάς

Ποιος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς 

Ο 45χρονος ηθοποιός και γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρεία καθαρισμού στο δήμο. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών. Έχει παίξει σε πολλές σειρές.

Τα τελευταία 8 χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan για ηθικούς λόγους. Είναι ελεύθερος άνθρωπος και πολύ δίκαιος. Ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει για έπαθλο που είναι κρέας, θα αγωνιστεί με το ίδιο πάθος για να μπορέσει να φάει η ομάδα του. Στο «Survivor» μπήκε γιατί τον ενθουσίασε το γεγονός ότι θα ήταν στην φύση.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 ανατροπή: Ποιος παλιός παίκτης επιστρέφει στο ριάλιτι

SurvivorΓιώργος ΚοψιδάςαποχώρησηΤριαντάφυλλοςSurvivor 4