Τηλεόραση|23.03.2021 11:09

Survivor 4: Άννα Μαρία υποψήφια για αποχώρηση - Ένας τραυματισμός αλλάζει τα πάντα

Newsroom

Δύσκολος ο στίβος μάχης της Δευτέρας (22/03) στο «Survivor 4» και μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά φαίνεται ότι ο κλήρος θα πέσει στην μπλε ομάδα για την επόμενη αποχώρηση. Ένας αναπάντεχος τραυματισμός έχει φέρει αναστάτωση στην μπλε ομάδα. Ένας από τους καλύτερους παίκτες της, ο Σάκης Κατσούλης έτρεχε στην παραλία και έσκισε το πόδι του με αποτέλεσμα να κάνει πέντε ράμματα και να απέχει τουλάχιστον μία εβδομάδα από τα αγωνίσματα. «Νοσοκόμα» του Σάκη η πρώην σύντροφός του, Μαριαλένα που τρέχει να συνδράμει τον τραυματία. Μετά την ήττα της μπλε ομάδας, η Άννα Μαρία Βέλλη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και ο Νίκος Μπάρτζης πήρε την πολυπόθητη ασυλία. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα κατονομάσει ο Νίκος ως επόμενο υποψήφιο;

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 spoiler: Ο «πρίγκιπας» James Καφετζής υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Σάκης Κατσούλης είπε στην κάμερα του «Survivor 4» για τον τραυματισμό του: «Πάτησα μία πέτρα τρέχοντας στην παραλία, σκίστηκε αρκετά το πόδι μου και έκανα πέντε ράμματα. Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Σήμερα έχω αγχωθεί γιατί είναι και αγώνισμα ασυλίας, το φαγητό δεν με νοιάζει σκέφτομαι μόνο την ασυλία μιας και είμαι τραυματίας. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά φοβάμαι πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος λέει πολλά ψέματα - Είναι χαμηλότερης μόρφωσης

Η Μαριαλένα είπε για τον τραυματισμό του Σάκη: «Οι άντρες είναι σαν τα μικρά παιδιά πόσω μάλλον όταν τραυματίζονται ή όταν αρρωσταίνουν. Ο Σάκης τώρα που τραυματίστηκε σαν μικρό παιδάκι ζήτησε -προφανώς από εμένα που με νιώθει και οικεία - να αλλάξω θέση με την Ελευθερία να είμαι δίπλα του σε περίπτωση που πάθει κάτι το βράδυ. Φυσικά και δεν του το αρνήθηκα, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, σε ανθρώπινο επίπεδο θα δώσω τη βοήθειά μου σε όποιον μου το ζητήσει πόσω μάλλον στο Σάκη που είναι πραγματικά δικός μου άνθρωπος». Αναστάτωση και προβληματισμό έχει φέρει ο τραυματισμός του Σάκη στην μπλε ομάδα που όμως συνεχίζει διχασμένη.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός - Ποιος θα τραγουδήσει στην ένωση

Στην παραλία της κόκκινης ομάδας η Καρολίνα πριν τον αγώνα αναφέρει στην κάμερα: «Στην προκειμένη περίπτωση χρειαζόμαστε να χάσουμε παίκτη και συγκεκριμένα τον Τριαντάφυλλο. Ξέρουμε ότι όταν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Τριαντάφυλλος θα γίνει ο "πελάτης των μπλε" και θα έχουνε πιο εύκολους τους δύο πόντους».

Τριαντάφυλλος: «Ευχαριστώ όλη την ομάδα που με τάισε»

Οι Κόκκινοι κέρδισαν την ασυλία και έφαγαν με τον Τριαντάφυλλο να λέει στην κάμερα: «Ευχαριστώ όλη την ομάδα που με τάισε. Λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που με τάισαν, που δεν μπορούσα να παίξω λόγω του ποδιού μου και λόγω του ισχίου. Σε λίγες μέρες θα είμαι έτοιμος να παίξω, αλλά οφείλω να πω ευχαριστώ και έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου να λέω ευχαριστώ. Ξέρω ότι στην επόμενη ήττα θα ψηφιστώ!», ενώ η Ελένη Καμπέρη είπε: «όχι μόνο κερδίσαμε αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη».

Στο συμβούλιο του νησιού για πρώτη φορά δεν ακούστηκε ο «Ντάφυ», αλλά ψηφίστηκε ένας παίκτης από την μπλε ομάδα, που βιώνει το δικό της διχασμό. Ο Μπάρτζης ισχυρίστηκε ότι ο Σάκης τον πλησιάζει λέγοντάς του ότι είναι καλό παιδί και τι κάνει με τους άλλους δύο, Αννα Μαρία και Τζέημς! 

Ο Τζέημς έχει ξεκαθαρίσει την προσωπική του άποψη. «Αν υπάρχει τρόπος να ενωθεί η ομάδα πραγματικά το θέλω επειδή θα βελτιωθούμε και στα παιχνίδια. Παρόλα αυτά αν πιστεύουν ότι το πρόβλημα είμαι εγώ παρακαλώ να με ψηφίσουν. Έχουμε πει ότι τελικός κριτής είναι ο κόσμος, ο κόσμος βλέπει, και για να φτάσω και εγώ μακριά θα πρέπει να με συμπαθεί ο κόσμος. Εάν έχω κάνει κάποια λάθη θα με διώξει ο κόσμος» είπε ο Τζέημς. 

Με τέσσερις ψήφους από την μπλε ομάδα η Άννα Μαρία είναι η πρώτη υποψήφια και είπε μετά την καταμέτρηση: «Το περίμενα ανάμεσα σε μένα και τον Τζέημς. Δεν περίμενα να καταφέρω να φτάσω τρεις μήνες στο παιχνίδι και μάλιστα να έχω βγει μόνο την πρώτη εβδομάδα στον τάκο. Οπότε τώρα είναι η ώρα η δική μου να δοκιμαστώ σε αυτή τη θέση.

Αλέξης: Η Άννα Μαρία είναι υπεύθυνη για το «μαγείρεμα» στην ομάδα

Ο Τζέημς δευτερολόγησε λέγοντας: «Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι η ομάδα δεν ψηφίζει αγωνιστικά. Γιατί η καλύτερη παίκτρια είναι η Μαριαλένα και αμέσως μετά είναι η Άννα Μαρία. Μπορεί να μην είναι πιο γρήγορη αλλά είναι από τις καλύτερες γυναίκες στο παιχνίδι στον στόχο. 

Ο Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Για μένα δεν μετράει να φάμε για μία εβδομάδα τα έπαθλα, αλλά να διαλευκάνουμε τα εμπόδια στην ομάδα και να πάμε παραπέρα. Η Άννα Μαρία από την αρχή του παιχνιδιού ήταν αυτή που «μαγείρεψε» την αποχώρηση του Κοψίδα στην προηγούμενη ομάδα, δεν της βγήκε. Με τον ερχομό στην μπλε ομάδα κατάφερε και έγινε ένα με τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας με αποτέλεσμα να μείνει. Και αν μιλήσουμε περί ηθικής με σταύρωσε επί ένα, ενάμιση μήνα λέγοντας με ανήθικο. Έχω όλους τους λόγους να πιστεύω ότι το "μαγείρεμα" που γίνεται από την υποομάδα οφείλεται στην Αννα Μαρία και όχι στον Τζέημς και στον Νίκο, προς το παρόν». 

Στο αποψινό τρέιλερ (23/03) βλέπουμε ότι στην κόκκινη ομάδα Ηλίας και Κόρο έχουν προσεγγίσει τον Παύλο, και οι συζητήσεις στρέφονται πάλι κατά του Τριαντάφυλλου και το γεγονός ότι είπε ότι γνωρίζει τον πατέρα του, Νάσο Γαλακτερό. Το πλάνο στο Συμβούλιο του νησιού τελειώνει με τον Τριαντάφυλλο λίγο πριν την ψηφοροφία!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4 spoiler: Από τη μπλε ομάδα ο προτεινόμενος για αποχώρηση - Ποιος παίρνει ασυλία

αποχώρησηΣάκης ΚατσούληςSurvivorSurvivor 4Άννα Μαρία Βέλλη