Τηλεόραση|10.04.2021 14:59

Ελένη Καρακάση: Η Ρίζω από τις «Άγριες Μέλισσες» και η τρίτη σεζόν της σειράς

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» στο Open βρέθηκε το Σάββατο (10/4) η Ελένη Καρακάση, η ηθοποιός που ερμηνεύει τον ρόλο της Ρίζως της προξενήτρας στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της, τον γάμο της με τον Προύσαλη και την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Σε ερώτηση αν ο ρόλος της Ρίζως ήταν από την αρχή εκείνος για τον οποίο τη σκέφτηκαν οι σεναριογράφοι, η ηθοποιός απάντησε: «Νομίζω ότι για τον ρόλο της Ρίζως με είχαν στο μυαλό τους. Μου είπαν κάποια στιγμή ότι έχει και σχέση και το πώς θα "έφτιαχναν" τα ζευγάρια. Εγώ ήμουν μόνη μου, μάλλον δεν ήμουν για ρολό ζευγαριού. Τουλάχιστον στην αρχή. Νομίζω ότι η αγάπη με τον Προύσαλη προέκυψε από τον κόσμο που μας είδε και κάπως μας φαντάστηκε μαζί. Δεν νομίζω ότι ήταν στο μυαλό των σεναριογράφων να γίνουμε ζευγάρι τουλάχιστον την πρώτη χρονιά. Κάπως βγήκανε οι χημείες».

Η ηθοποιός μίλησε και για το πρώτο της γύρισμα στις Μέλισσες: «Το πρώτο γύρισμα ήταν με τον Γιώργο Σουξέ και με την Αλίκη Αλεξανδράκη. Τον Γιώργο τον θαύμαζα όπως έπαιζε και έχει αυτή τη φυσικότητα που όπως λέει μία φίλη μου "παίζει σαν Αμερικανός ηθοποιός". Έχει τη λεπτότητα στα υποκριτικά του μέσα που τη θαυμάζω πάρα πολύ. Και φυσικά την Αλίκη Αλεξανδράκη, που τη θαύμαζα πάντα το θέατρο και είναι τεράστια χαρά που παίζω με αυτούς τους δύο ανθρώπους και έχουμε κάνει ένα ωραίο τρίο. Ήταν και το πρώτο μου γύρισμα στις Άγριες Μέλισσες μαζί».

Για την τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών» ανέφερε: «Νομίζω ότι θα συνεχίσει το σίριαλ. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει ειπωθεί 100% από το κανάλι, αλλά νομίζω ότι η πρόθεση είναι να συνεχίσει. Οι Μέλισσες ήταν πολύ δυνατές φέτος σε τηλεθέαση και σε ιστορία.
Δεν το πολυσυζητάω, ούτε το ρωτάω τι θα γίνει παρακάτω. Όταν μου έρχονται τα σενάρια και τα διαβάζω - όλα όχι μόνο το δικό μου ρόλο - ακόμα και εγώ εκπλήσσομαι και λέω "Α δεν φαντάζεσαι τι θα γίνει παρακάτω". Δεν περίμενα ότι η Ελένη και ο Λάμπρος θα παντρεύονταν μέσα στη χρονιά, νομίζω ήταν πολύ ξαφνικό. Και θα δείτε και άλλα πράγματα - δεν μπορώ να σας αλλά γίνεται χαμός».

Αναφορικά με το αν η τριτη σεζόν θα παρακολουθήσει τους πρωταγωνιστές όταν ήταν πολύ νεότεροι, η ηθοποιός είπε ότι αυτό θα ήταν μάλλον δύσκολο, αν και πρόσφατα γυρίστηκε ένα επεισόδιο που πήγε το τηλεοπτικό κοινό πίσω στον χρόνο. 

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Σουξές: Ο γάμος με τη Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες, η δίαιτα και η παιδική φωτογραφία

Ελένη ΚαρακάσηΆγριες μέλισσες