Τηλεόραση|19.04.2021 11:53

Survivor 4: Σάκης και Μαριαλένα με μουσική υπόκρουση τραγούδι του Λιβάνη

Newsroom

Με τον πρώην παίκτη του «Survivor 4», Πάνο Καλλίδη σχολίασαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας (19/4) τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Στην έναρξη του επεισοδίου της Κυριακής (18/4) είδαμε κάποια κοινά πλάνα του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και το τραγούδι που επέλεξε η παραγωγή για να συνοδεύσει αυτά τα πλάνα ήταν του συντρόφου της Μαριαλένας, Γιώργου Λιβανή και πρόκειται για το νέο του κομμάτι, «Να είσαι ευτυχισμένη».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τραγούδια με υπονοούμενα για Σάκη και Μαριαλένα - Σχολιάζει ο Γιώργος Λιβάνης

Η Μαριαλένα έχει έρθει αρκετά κοντά με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, όποτε η επιλογή της παραγωγής ήταν πολύ «πονηρή». Ο Πάνος Καλλίδης, φίλος του Γιώργου Λιβάνη, σχολίασε χιουμοριστικά την επιλογή του τραγουδιού από τους συνεργάτες του Survivor, ενώ είπε ότι δεν γνωρίζει αν Σάκης και Μαριαλένα είναι ξανά «μαζί» ή αν τους έχουν φέρει κοντά οι δυσκολίες του παιχνιδιού.   

Ο στιχουργός του «ύμνου» της σχέσης Σάκη- Μαριαλένας, «Να είσαι ευτυχισμένη», Ηλίας Φιλίππου, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι το τραγούδι δεν γράφτηκε κατά... παραγγελία, ενώ αναμένεται η κυκλοφορία νέου άλμπουμ από τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιβάνης: Όταν κυνηγούσε το όνειρό του στα ριάλιτι - Η σκληρή κριτική του Κωστόπουλου

Μαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivorSurvivor 4Πάνος ΚαλλίδηςΣάκης Κατσούλης