Τηλεόραση|25.04.2021 10:04

Φάρμα αποχώρηση: «Τέρμα οι κοπριές» - Τάσος Ξιαρχό και η Ειρήνη Κολιδά έριξαν άκυρο

Newsroom

Πάνε και έρχονται οι παίκτες στη «Φάρμα» και αρχίζει να γίνεται δύσκολο να παρακολουθήσουμε πόσοι μπαίνουν και πόσοι βγαίνουν οικειοθελώς κάθε σαββατοκύριακο από το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Στο επεισόδιο του Σαββάτου (24/4) η Ειρήνη Κολιδά και ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησαν οικειοθελώς ενώ, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέστρεψε και μαζί του οι δίδυμες νέες διαγωνιζόμενες της «Φάρμας».

Η επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου έφερε πανηγύρια στη Φάρμα, και φάνηκε η μεγάλη εκτίμηση που τρέφουν όλοι οι συμπαίκτες στο πρόσωπο του ηθοποιού, που έκανε μία grande κινηματογραφικών προδιαγραφών επαναφορά! Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν οι παίκτες και ο Τάσος Ξιαρχό ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη «Φάρμα».

Τάσος Ξιαρχό - Τέρμα οι κοπριές, αποχωρώ

«Η Φάρμα τέλος για τον Ξιαρχό. Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μία "εγκεφαλική κάκωση" και να πω ότι ξαφνικά τέλος και απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο πολλές φορές. Απλά συμβαίνει, έτσι είμαι. Ούτε έκατσα να κλάψω, ούτε έκατσα να πω τα προβλήματα της ψυχής μου. Τέλος τα αγελαδινά μαστάρια, οι κοπριές, τέλος όλα. Φτάνει, γιατί άμα μάθετε περισσότερα, θα μάθετε και τα μυστικά μου. Ελπίζω η φίλη μου η Κατσογρεσάκη να κερδίσει, την αγαπώ πολύ. Και νομίζω ότι το μόνο που θα μου λείπει είναι να βράζω το γάλα!» είπε ο Τάσος Ξιαρχό και αποχώρησε από τη Φάρμα με συνοπτικές διαδικασίες. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη στεναχωρήθηκε πολύ με την αποχώρηση του Τάσου, ο οποίος είπε «Μερικά πράγματα είναι τόσο όσο!».

Οι δίδυμες Φένια και Έλενα Τσικιτίκου είναι οι νέες προσθήκες στη Φάρμα, ενώ οι εκπλήξεις δεν έληξαν εκεί! Στο αγώνισμα για την αρχηγία η Ειρήνη Κολιδά αν και κέρδισε την Μαρία Μιχαλοπούλου έκανε μια ανακοίνωση που άφησε άναυδους τους παίκτες και τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Έχω πάρει μία απόφαση και θέλω πριν η Μαρία μπει στη διαδικασία να χαιρετίσει οποιονδήποτε να τη μοιραστώ με τα παιδιά και με σένα Σάκη και με τους υπόλοιπους. Ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ό,τι είχα να δώσω σαν Ειρήνη το έχω δώσει. Αγωνίστηκα σε αυτό τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα, αλλά δεν νιώθω ότι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω. Και επειδή το πραγματικό ριάλιτι το δικό μου είναι έξω και εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι το να το παιδί μου και τη ζωή μου που έχω εκτός της Φάρμας και παρόλο που έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτά τα παιδιά - και επειδή το Μαράκι είναι ένα παιδί που έχει αγωνιστεί στη ζωή της και αγωνίζεται και νομίζω ότι της αξίζει να της δώσω την ευκαιρία να συνεχίσει να το κάνει αυτό επειδή εγώ νιώθω την πληρότητα - θέλω να αποχωρήσω εγώ και όχι Μαρία» είπε η Ειρήνη Κολιδά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης προσπάθησε να τη μεταπείσει, αλλά η Ειρήνη αποχώρησε! Σεβόμενος τους κανονισμούς της Φάρμας, ο Σάκης ανακοίνωσε πως η Μαρία Μιχαλοπούλου θα μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης εάν κανείς παίκτης δεν είχε διαφορετική άποψη. Συνεπώς η αγρότισσα Μαρία παραμένει και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στη Φάρμα.

Ειρήνη Κολιδά - Η παίκτρια που αποχώρησε από τη Φάρμα

Η Ειρήνη Κολιδά εργάζεται ως personal trainer . Εχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας, ενώ έχει πτυχίο και από το ΤΕΦΑΑ. Ασχολείται με το κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου. Έγινε ευρέως γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο Survivor το 2017.

Πριν από περίπου 8 χρόνια, στο γυμναστήριο όπου εργαζόταν, γνώρισε τον πρώην σύζυγό της Κώστα, ο οποίος δουλεύει σε προσωπική φρουρά επιχειρηματιών. Το φθινόπωρο του 2013 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, ο Αλέξανδρος. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, μάλιστα, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η απουσία της στοίχισε ιδιαίτερα στον γιο της, οπότε χρειάστηκε να συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο για το πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση.

Η Ειρήνη Κολλιδά έχει δοκιμαστεί στον ρόλο της παρουσιάστριας μέσα από τις εκπομπές «It’s your Life” στον ΣΚΑΙ και «Μεσημεριάτικα» στο Open. Τέλος, η Ειρήνη Κολλιδά είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, αφού εδώ και πολλά χρόνια φτιάχνει βραχιολάκια για τον σύλλογο Πίστη. Αυτά πωλούνται on line με τα έσοδα να πηγαίνουν σε οικογένειες με παιδιά που έχουν καρκίνο.

Τάσος ΞιαρχόαποχώρησηΦάρμαΕιρήνη Κολιδά