Τηλεόραση|25.04.2021 16:23

Survivor 4: Τα επικότερα «γυρίσματα της μπιφτέκας» στο ριάλιτι

Newsroom

Οι παίκτες του «Survivor 4» άλλα λένε τη μία μέρα και άλλα λένε την άλλη μέρα στον Άγιο Δομίνικο. Ανάλογα με την στρατηγική, τις συμπεριφορές και τις διαθέσεις της ημέρας, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλάζουν τις απόψεις τους. Στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα από στιγμές μέσα στο Survivor, όπου οι παίκτες… «γύρισαν την μπιφτέκα»!

Στο επεισόδιο της Κυριακής (25/4) ακούγεται το σύνθημα «Γειά σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά»... από τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέημς Καφετζή, μετά την αποχώρηση του Αλέξη από το «Survivor 4». Τέτοιο γλέντι τρικούβερτο δεν έχει ξαναγίνει στο παιχνίδι. Λίγα 24ωρα από την αποχώρηση του Παππά από το Survivor και στην παραλία του Άγιου Δομίνικου οι παίκτες έκαναν πάρτι, με χορούς και πανηγύρια γύρω από τη φωτιά.

Διαβάστε επίσηςΠαίκτης Survivor: «Έφαγα από τα σκουπίδια ψωμί με μυρμήγκια που είχε πρασινίσει»

Ο Ηλίας Μπόγδανος μονολογεί ευτυχισμένος και μόνο ένας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα ξαναδεί τον «κολλητό» του. Ο Τριαντάφυλλος πάλι κλαίει, αυτή τη φορά επειδή αποχωρίστηκε απότομα τον Αλέξη Παππά. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να ... αλλάξει σύντομα γνώμη, όπως συμπεραίνουμε βλέποντας το μονταρισμένο βίντεο από το «Πρωινό».

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Παππάς: Τα πρώτα του λόγια μετά το Survivor, το Bachelor και η Alessia Demetz

Survivor 4Μαριαλένα ΡουμελιώτηΠερικλής ΚονδυλάτοςSurvivorΤριαντάφυλλος