Τηλεόραση|05.05.2021 16:31

Survivor 4 αποχώρηση: Ο Παύλος Γαλακτερός ακολούθησε τη συμβουλή του πατέρα του

Newsroom

Τζέημς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης βρίσκονται στο στόχαστρο των υπολοίπων παικτών του «Survivor 4» για άλλη μία φορά λίγο πριν την αποχώρηση της Τετάρτης. Το αποψινό αγώνισμα (05/05) φέρνει τους Κόκκινους και τους Μπλε αντιμέτωπους στο στίβο μάχης για τη διεκδίκηση του επάθλου επικοινωνίας. Μετά το Συμβούλιο του νησιού ένας παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Ποιος θα είναι αυτός; Ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης ή ο Παύλος Γαλακτερός; Τον Παύλο υπέδειξε ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Πάρτι 90s, ερωτικά καβγαδάκια και οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση «δίνουν πόνο»

Ο Ηλίας Μπόγδανος ακούγεται να λέει στο τρέιλερ για Τζέιμς και Μπάρτζη: «Μετά τα τελευταία γεγονότα δεν τους αναγνωρίζω. Εγώ με τον Νίκο και τον Τζέημς δεν θέλω πραγματικά καμία επαφή. Τα τυπικά μόνο». Η Μαριαλένα από την πλευρά της αναφερόμενη στον Τζέημς είπε: «Φίλε μου, η ερώτηση είναι απλή. Γιατί να είσαι εσύ μόνο σωστός και όχι οι άλλοι 10. Έχεις αναρωτηθεί αν εσύ έχεις κάνει κάποιο λάθος και έχεις φέρει τους παίκτες του Survivor εναντίον σου;». 

Τα spoiler θέλουν να παραμένει το «δίδυμο φωτιά» Νίκος Μπάρτζης και Τζέημς Καφετζής στον Άγιο Δομίνικο και να αποχωρεί ο Γαλακτερός. Ο Παύλος είναι 23 ετών, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως τεχνικός ήχου και φωτισμού. Μετακόμισε στην Αθήνα σε ηλικία 11 ετών για να μείνει με τον πατέρα του, τον Έλληνα μπασκετμπολίστα, Νάσο Γαλακτερό. Έχει μία μικρή αδερφή τη Σοφία, από το γάμο του πατέρα του με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου. 

Έχει εργαστεί σε περιοδικά μόδας ως παραγωγός, στις τηλεοπτικές εκπομπές «DOT» και «Θαλασσόλυκοι» ως ηχολήπτης και εικονολήπτης, αλλά, και σε εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων. Ασχολήθηκε με το μπάσκετ από μικρή ηλικία και υπήρξε παίκτης των ομάδων Μελισσίων και Αμύντα. Ασχολείται με την τοξοβολία και το jogging και ο πατέρας του πριν αναχωρήσει τον συμβούλεψε να είναι απλά ο εαυτός του στο Survivor - μια συμβουλή που ακολούθησε σε κάθε βήμα του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η παρέα της εκπομπής «Ευτυχείτε» σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης την επερχόμενη αποχώρηση μεταξύ των υποψηφίων Παύλου Γαλακτερού, Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή. Ο καλεσμένος της εκπομπής έδωσε την ψήφο του στον Παύλο για να παραμείνει, αν και θα είναι όπως είπε δύσκολο μιας και δεν έχει μπει από την αρχή στο «Survivor 4».

Survivor 4Τζέημς ΚαφετζήςSurvivorΝίκος Μπάρτζηςαποχώρηση