Τηλεόραση|07.05.2021 16:39

Λεωνίδας Κακούρης - Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε θα βαφτεί «κόκκινο» - Η πρώτη γνωριμία με τη Μυρσίνη

Newsroom

Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο φινάλε του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Λεωνίδας Κακούρης, που ερμηνεύει τον «Δούκα Σεβαστό» στο σίριαλ, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου αποκάλυψε πως το μόνο σίγουρο είναι ότι τέλος θα είναι αιματοβαμμένο. Ο Λεωνίδας Κακούρης παρουσίασε αποκλειστικά το νέο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη «Άγριες Μέλισσες - Το πρώτο πέταγμα», εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά. Το βιβλίο «ακολουθεί» τα πρώτα βήματα των ηρώων της αγαλημένης σειράς από την ημέρα της γέννησης της Ελένης Σταμίρη (ρόλο που ερμηνεύει στη σειρά η Μαρία Κίτσου).

Διαβάστε επίσηςΑγριες Μέλισσες - Λεωνίδας Κακούρης: Δημοσίευσε φωτογραφία με το γιο του από τα γυρίσματα

Ο Λεωνίδας Κακούρης είπε για τον ρόλο του Δούκα: «Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή σου και επαναλαμβανόμενα, είναι ουσιαστικά η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι όπως είναι τώρα, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά από αυτά που θα συμβούν τώρα και στο τέλος της σεζόν. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που πολλοί θα μπουν φυλακή, πολλοί θα βγουν από τη φυλακή. Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου, όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά δεν έχω διαβάσει τα τελευταία 5-6 επεισόδια που είναι και η λύση, γιατί περιμένω να έρθουν και τα τελευταία 2 και να τα διαβάσω όλα μαζί».

Ο ηθοποιός με τη χαρακτηριστική του βαθιά φωνή διάβασε ένα απόσπασμα από την πρώτη γνωριμία του Δούκα με την Μυρσίνη, ρόλο που ερμηνεύει στο σίριαλ η Κατερίνα Διδασκάλου. «Έρχονται πολύ δύσκολες σκηνές, χρειάζεται τρομακτική ενέργεια, συγκέντρωση, παρουσία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ο χαρακτήρας του Δούκα έχει πολύ ψωμί»

O σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος μιλώντας στο «Πρωινό» (19/4) για τις «Άγριες Μέλισσες» είχε αναφέρει για την τρίτη σεζόν και τον ρόλο του Δούκα: «Θα μπούμε λίγο σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, νομίζω σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει γίνει σε μια σειρά με τέτοια αποδοχή. Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά σήμερα, το 2021. Κάποιοι ρόλοι δεν θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν.

Κάποια θανατικά θα συμβούν. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού καστ. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Μοιραία κάποια σειρά που τελειώνει κάποιους ήρωες τους σκοτώνει. Συνεχίζει πάντως αρκετό κομμάτι του καστ. Ο Βόσκαρης έκανε το τελευταίο γύρισμα την περασμένη εβδομάδα. Γενικά θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής. Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο χαρακτήρας του Δούκα έχει πολύ ψωμί. Μεγάλο μέρος του τέλος θα αφορά αυτόν».

Διαβάστε επίσηςΛεωνίδας Κακούρης: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα και της 9χρονης αδερφής του

Μελίνα ΤσαμπάνηΆγριες μέλισσεςΛεωνίδας Κακούρης