Τηλεόραση|24.05.2021 15:47

Survivor 4 - Νίκος Μπάρτζης: Παραλήρημα για την επιστροφή στο Βραχάτι Κορινθίας

Newsroom

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor 4» λόγω τραυματισμού, ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στην Ελλάδα, αργά το απόγευμα του Σαββάτου (22/5). Ο χαμός που επικράτησε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο συνεχίστηκε και την ώρα που έφτασε στο χωριό του, το Βραχάτι Κορινθίας. H υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη στο Βραχάτι, ήταν ιδιαίτερα θερμή, ίσως θερμότερη και από την πανηγυρική υποδοχή του James Καφετζή στη Ρόδο.

Διαβάστε επίσηςSurvivor 4: Εκτός ριάλιτι ο Νίκος Μπάρτζης - Πονάω πάρα πολύ, δεν σκέφτομαι τα λεφτά

Ο Νίκος Μπάρτζης ύστερα από ένα πολύωρο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος φορώντας μάσκα προστασίας, καλοκαιρινά ρούχα και ένα σακίδιο στην πλάτη του. Συνοδευόμενος από μέλη της παραγωγής ο Νίκος Μπάρτζης δεν έκανε κάποια δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν.

Θαυμαστές του Μπάρτζη έσπευσαν να τον καλωσορίσουν με πανό και θέλησαν να του μιλήσουν και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του. Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» στο Open συζητήθηκε το «πάρτι» στο Βραχάτι και είδαμε εικόνες από τη θριαμβευτική... επάνοδο του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor. 

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 26 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας με τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα και βοηθούσε τον πατέρα και τη μητέρα του. Εκεί βρίσκεται από το πρωί έως το βράδυ. Αγαπάει πολύ τη φύση και τη γη. Είναι αρκετά νευρικός, ισχυρογνώμων και δεν του αρέσει η ήττα. Μπήκε στο «Survivor» γιατί πίστεψε ότι είναι κατάλληλο για αυτόν και πως έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του που ζουν στην πόλη. 

Το πάρτι συνεχίστηκε στο σπίτι του Νίκου Μπάρτζη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Νίκος Μπάρτζης: Το πρώτο μήνυμα μετά την άφιξή του στην Ελλάδα

Ο Νίκος Μπάρτζης, έκανε το μεσημέρι της Κυριακής και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram: 
«Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ότι εγώ ΣΑΝΙΚΟΣ δεν είμαι και πολύ καλός στο λόγο μου. Όμως ένα δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ήρθε η σειρά μου να ευχαριστήσω για όλες αυτές τις αναμνήσεις -καλές και κακές- και για όλες αυτές τις στιγμές που μοιράστηκα με αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, που γνώρισα στο παιχνίδι και αγάπησα μέσα από την καρδιά μου.

Αυτή δεν είναι άλλη φυσικά, από την @amiyiami, που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας κολλήσαμε και είναι από τις μόνες παίκτριες που κράτησε τον χαρακτήρα της και τα πιστεύω της, χωρίς να κάνει καμία κ@λοτουμπα, κοιτώντας το συμφέρον της.

 

Και φυσικά τον μεγαλύτερο τσοπανοτραβόλτα της Ρόδου, τον @jamie.kaf. Πραγματικά τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω τα είπα όλα στο συμβούλιο αποχώρησης του. Bro είσαι ό,τι καλύτερο γνώρισα στο Survivor. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Αυτά που περάσαμε μέσα στο παιχνίδι νομίζω θα μας δένουν για πάντα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας αγαπήσατε.

Υγ. Τελικά το έπαθλο το νίκησα και με το παραπάνω. Εκτός από αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, κέρδισα και την ζέστη αγκαλιά όλων όσων με στήριξαν. Πιστέψτε με, αυτό αξίζει πολλά περισσότερα από ένα χρηματικό έπαθλο. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου» έγραψε ο Νίκος Μπάρτζης.

Διαβάστε επίσηςΜικρούτσικος για υποδοχή James Καφετζή: Η Ελλάδα της ανεργίας και της φτώχιας πανηγυρίζει

ριάλιτιΝίκος ΜπάρτζηςSurvivorΒραχάτιSurvivor 4Κορινθία