Τηλεόραση|24.05.2021 15:42

YFSF: Νικήτρια στον ημιτελικό η «Μπέλλου» Ματθίλδη Μαγγίρα - 4 πάνε στον τελικό

Newsroom

Mε εννέα ξεχωριστές εμφανίσεις συνεχίστηκε κι αυτήν την Κυριακή (23/5) το YFSF κι οι καλλιτέχνες έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Η εντυπωσιακή Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε για άλλη μία βΚυριακή τους αγαπημένους της κριτές, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μιχάλη Ρέππα, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους all star καλλιτέχνες του show μεταμφιέσεων.

Διαβάστε επίσης: YFSF: Νικήτρια η «Αλέξια» από την Ματθίλδη Μαγγίρα - Οι επόμενες μεταμφιέσεις

Έπειτα από την καθιερωμένη ψηφοφορία του «Your Face Sounds Familiar – All Star» ανάμεσα σε κριτές, παίκτες και τηλεοπτικό κοινό, μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, που ενσάρκωσε εκπληκτικά την Σωτηρία Μπέλλου, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Η Κατερίνα Στικούδη φαίνεται πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, την οποία ωστόσο μέχρι στιγμής κρατάει μυστικό. Η τραγουδίστρια που σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού OK είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, διαγωνίζεται στο YFSF All Star και έχει προσφέρει σημαντικές ερμηνείες.

Στον αποψινό ημιτελικό του show μεταμφιέσεων, η γνωστή τραγουδίστρια κλήθηκε να ενσαρκώσει την Celine Dion και να ερμηνεύσει ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια των εποχών, το «The Power of Love». Άφωνοι οι κριτές και με την Τάνια Μπρεάζου, που κλήθηκε να ενσαρκώσει τη σοπράνο Σάρα Μπράιτμαν και τον τενόρο Αντρέα Μποτσέλι την ίδια στιγμή και καθήλωσε κριτές και κοινό. Τον Mark Antony υποδύθηκε ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ ο Ίαν Στρατής έγινε Παύλος Σιδηρόπουλος. Ο Ησαΐας Ματιάμπα κλήθηκε να μεταμορφωθεί σε Γιώργο Ζερβάκη και Λεωνίδα Μπαλάφα και καθήλωσε την κριτική επιτροπή.

T

Οι τέσσερις καλλιτέχνες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό την επόμενη Κυριακή

Μετά από αρκετούς μήνες μεταμφιέσεων κι εξαιρετικών ερμηνειών, οι τέσσερις που θα διαγωνιστούν στον τελικό για τη νίκη και προέκυψαν από την συνολική τους βαθμολογία από την αρχή του σόου, είναι ο Θανάσης Αλευράς, ο Ίαν Στρατής, η Τάνια Μπρεάζου κι ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Η τετράδα του τελικού θα επιλέξει μόνη της ποιες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου θα ενσαρκώσει, ενώ οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι θα χαρίσουν ανατρεπτικές εμφανίσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν τα backstage του «Your Face Sounds Familiar – All Star» (23/5).

Your Face Sounds Familiar: Ο Αλευράς εμφανίστηκε ως Φουρέιρα με τη διάφανη ολόσωμη φόρμα - Ποιος νίκησε στη βραδιά Eurovision

Ματθίλδη ΜαγγίραΗσαΐας ΜατιάμπαΘανάσης ΑλευράςΜαρία ΜπεκατώρουΚατερίνα ΣτικούδηΤάνια ΜπρεάζουAll Star Your Face Sounds FamiliarYFSF