Τηλεόραση|25.05.2021 10:02

Survivor 4: Μπέρδεμα με Τριαντάφυλλο - Από «καραγκιόζης» έγινε άξιος ξαφνικά

Newsroom

Χωρίς αποχώρηση, χωρίς Νίκο Μπάρτζη και χωρίς James Καφετζή η εβδομάδα στο «Survivor 4» μοιάζει λίγο πιο μουντή, με τον Τριαντάφυλλο μια να αποκαλείται «καραγκιόζης» και μία «άξιος» στον στίβο μάχης του Αγίου Δομίνικου. Ακόμα και ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα έχουν αρχίσει να «στραβώνουν» με το «μεγάλο παιδί», τον Τριαντάφυλλο, που δεν μπαίνει σε... σειρά!

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Στο χειρουργείο άμεσα ο Νίκος Μπάρτζης - Η παραγωγή του Ατζουν θα αναλάβει τα έξοδα

Το αγώνισμα επικοινωνίας κέρδισε η Μπλε ομάδα, ενώ οι παίκτες αφού «έσπασαν τα πόδια τους» όπως συχνά αναφέρουν οι ίδιοι στην κάμερα του Survivor, διασκέδασαν με τα κουίζ του Γιώργου Λιανού. Οι Κόκκινοι χωρίς τη Μαριαλένα και με την αρνητικότητα του Τριαντάφυλλου ρίχτηκαν στον στίβο μάχης χωρίς ιδιαίτερες ελπίδες. Η Καρολίνα και ο Κόρο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ ο Σάκης από τους Κόκκινους ήταν το ένα... χελιδόνι που δεν έφερε την άνοιξη!

Ο Ντάφυ αμέσως μετά τον αγώνα επικοινωνίας του Survivor δεν έκρυψε στεναχώρια του, καθώς δεν θα κατάφερνε να συνομιλήσει με την οικογένειά του. «Είμαι ο πιο ανάξιος εδώ μέσα» είπε ο 43χρονος τραγουδιστής φανερά απογοητευμένος. Η Καρολίνα Καλύβα εξέπληξε με όσα είπε για τον Ντάφυ: «Ο σημερινός αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί άξιος. Ανάξιος είναι αυτός που στήνει αγώνες, νοθεύει, κοροϊδεύει, πατά επί πτωμάτων. Ο άξιος θα είναι αυτός που προσπαθεί στους αγώνες με οποιοδήποτε κόστος. Ό,τι μπαίνεις μέσα στο run και το βγάζεις εις πέρας έστω περπατώντας, είσαι άξιος. Από σήμερα θέλω να φύγει για τον Ντάφυ ο τίτλος καραγκιόζης και να μείνει το άξιος».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πάντως έχει τις αντιρρήσεις της με το πως κινούνται οι «Amigos» και είπε στην κάμερα: «Είναι τακτική αυτό που έκαναν με τον Ντάφυ. Χθες έπαιξε 5 φορές έχασε 5 φορές και ήταν καραγκιόζης κι απόψε έπαιξε 5 φορές έχασε 5 φορές και ήταν άξιος. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνουν κι η συμπεριφορά τους. Θα με βρουν απέναντί τους ενώ θα είχαν δίκιο αν έλεγαν να μην παίξει ο Τριαντάφυλλος κι ο ίδιος έλεγε μόνος του να μην παίξει».

Διαβάστε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: «Φαινόμενο δεν είναι το Survivor αλλά ο Τριαντάφυλλος» - Τι θα κάνει την επόμενη σεζόν;

Μαριαλένα ΡουμελιώτηριάλιτιSurvivor 4Σάκης ΚατσούληςΤριαντάφυλλοςSurvivor