Τηλεόραση|25.05.2021 11:10

James Καφετζής: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το Survivor

Newsroom

Τις φήμες που ήθελαν τον James Καφετζή να αποχώρησε από το «Survivor 4» μετά την παράταση που αποφάσισε ο Ατζούν και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης... επιβεβαίωσε ο πρώην παίκτης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» (24/5). Μάλιστα, ο James έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο φέρνοντας καφέδες σε δίσκο στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ. Ο Ροδίτης παίκτης του ριάλιτι - τον οποίο υποδέχθηκαν στο νησί του με βεγγαλικά, καπνογόνα και πάρτι μέχρι πρωίας - παραδέχθηκε ότι ένας από τους κύριους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από το Survivor ήταν η ξαφνική απόφαση για παράταση του παιχνιδιού ως τα μέλη Ιουλίου και ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Μπέρδεμα με Τριαντάφυλλο - Από «καραγκιόζης» έγινε άξιος ξαφνικά

Όπως είπε ο James Καφετζής για τους λόγους αποχώρησής του: «Ένας λόγος που έφυγα ήταν η παράταση του παιχνιδιού. Από τέλη Μαΐου έγινε 15 Ιουνίου και μετά 15 Ιουλίου. Δεν υπήρχαν πλέον ερεθίσματα. Έκανα παρέα με τον Νίκο γιατί με τους άλλους δεν ταίριαζα».

Για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και για τον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη είπε: «Όταν είχε πρωτομπεί ο Σάκης, η Μαριαλένα είχε πάθει σοκ. Και της είχαμε πει ότι αν είναι να αγχώνεσαι θα τον ψηφίσουμε να φύγει. Αυτό είχε γίνει. Και μετά εκείνη το χρησιμοποίησε εναντίον μου. Ο Σάκης ήταν καλός παίκτης. Όταν ήμουν εγώ μέσα κινούσαν τα νήματα ο Σάκης και η Μαριαλένα. Όσο κερδίζαμε όλα ήταν καλά. Μετά άρχισαν οι ίντριγκες. Με το Νίκο μετρούσαμε μέρες. Παθαίναμε κρίσεις και σηκώναμε ο ένας τον άλλον. Ο Νίκος πέρασε κρίση, αλλά τον ηρέμησα. Τότε ήταν που πήραμε παράταση [...] Το πόδι του Νίκου είναι πολύ άσχημα, ήμουν μαζί του χθες, είναι πολύ άσχημα».

Αναφορικά με το πάρτι της υποδοχής του είπε: «Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή που είχα στη Ρόδο. Έγινε χαμός δεν το περίμενα. Θα γινόταν χαμός και με το Νίκο, αλλά υπήρξαν οι φωτιές. Είναι περίεργο αυτό που μου συμβαίνει. Ακόμα δεν μπορώ να πάω σούπερ μάρκετ που μου αρέσει πολύ, αλλά δεν μπορώ. Θέλουν όλοι νβα φωτογραφηθούν μαζί μoυ. Μου λείπει το σούπερ μάρκετ πολύ».

Για την όμορφη ξανθιά Maxine, την πρώην κοπέλα του την οποία είδαμε σε έπαθλο επικοινωνίας είπε: «Με την κοπέλα μου πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλά πήγα στο Survivor και δεν έγινε. Το καλό με το παιχνίδι είναι ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν βήμα για να κάνω κάτι άλλο».

Τέλος, για το αν είναι ζευγάρι η Μαριαλένα και ο Σάκης, ο James είπε με νόημα: «Είναι και δεν είναι ζευγάρι η Μαριαλένα κι ο Σάκης. Δεν με ενδιαφέρει, αλλά ναι είναι ζευγάρι».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Στο χειρουργείο άμεσα ο Νίκος Μπάρτζης - Η παραγωγή του Ατζουν θα αναλάβει τα έξοδα

αποχώρησηSurvivor 4Τζέημς ΚαφετζήςριάλιτιSurvivorΝίκος ΜπάρτζηςJames Καφετζής