Τηλεόραση|31.05.2021 10:23

Survivor 4: Σάκης σε Μαριαλένα «Γι αυτό σε διάλεξα» και ο αγώνας με Γιάννη Αντετοκούνμπο

Newsroom

Το τηλεοπτικό love story του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ένα έπαθλο με τους παίκτες να βρίσκονται σε εντυπωσιακό αγώνα μπάσκετ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το γύρισμα της... μπιφτέκας από τον Ηλία Μπόγδανο ήταν τα highlights του επεισοδίου του «Survivor 4» την Κυριακή (30/5). «Όταν είσαι αθλητής θέλεις πάντα να κερδίζεις. Η Μαριαλένα μού έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, να δω τον Αντετοκούνμπο» είπε ο Σάκης για το μεγάλο έπαθλο - που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, μετά την επιστροφή του στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης. 

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Νέο deal του Ατζούν με Σάκη και Μαριαλένα - Διπλασιάζει την αμοιβή

Ο Λιανός ανακοίνωσε ότι μετά την ελληνοτουρκική μάχη το αγώνισμα γίνεται ατομικό με δυο παίκτες, έναν άντρα και μία γυναικα που θα κερδίσουν, να επιλέγουν από έναν συμπαίκτη τους. Οι νικητές ταξίδεψαν παρέα με το Γιώργο Λιανό στο Miami, όπου παρακολούθησαν έναν αγώνα NBA με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και συγκεκριμένα τον αγώνα Μαϊάμι Χιτ - Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs.

Εκείνοι που «σάρωσαν» σε μία πολύ δύσκολη υδάτινη πίστα ήταν Μαριαλένα από τα κορίτσια και ο Ηλίας Μπόγδανος για τα αγόρια. Η Μαριαλένα επικράτησε με 3-1 επί της Ελένης Χαμπέρη, ενώ με το ίδιο σκορ ο Ηλίας κέρδισε τον Σάκη.

Ηλίας σε Σάκη: Ζήλεψα που είδα πόσο παιχταράς είσαι

Στο ψυχολογικό... τερέν του ριάλιτι, Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης είχαν μία συζήτηση που κανείς δεν περίμενε. Ο Ηλίας είπε στην κάμερα του Survivor: «Η ενέργεια που είχα αυτές τις μέρες δεν με αντιπροσωπεύει. Ο μόνος τρόπος για να φύγει αυτό το σύννεφο, το μαύρο πέπλο από πάνω μου, είναι να πιάσω τον Σάκη και να του μιλήσω. Να μιλήσουμε να φύγει από μέσα μου γιατί αυτή τη στιγμή πραγματικά νιώθω απαίσια». Ο Ηλίας είπε στον Σάκη: «Νιώθω απαίσια από την τελευταία εβδομάδα από τους Τούρκους. Όταν φύγατε, δεν ένιωθα κάτι όμορφο ένιωθα κάτι μία παγωμάρα. Είσαι παικταράς αναμφισβήτητα το έχουμε πει άπειρες φορές, πήρες όλη την ομάδα πάνω σου με τους Τούρκους, έδειξες ποιος είσαι και δεν μου αρέσει που δεν το είχα παραδεχτεί, σαν να ζήλεψα. Ζήλεψα την αγωνιστικότητα σου».

«Είναι πολύ αντρίκιο που το λες και ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα το συζητήσουμε αυτό» είπε ο Σάκης που μετέφερε τη συζήτηση στον Τριαντάφυλλο και τη Μαριαλένα. Ο Ηλίας διαχώρισε τη θέση του από Καρολίνα και Ασημακόπουλο και παραδέχθηκε ότι «Ξαλάφρωσα, νιώθω ήδη πολύ καλύτερα, μου έχει βγει μία κακή συμπεριφορά». «Μου αρέσουν οι διαφορετικοί άνθρωποι για αυτό είμαστε εδώ γιατί είμαστε διαφορετικοί. Από τον αγώνα του καταμαράν που δεν πανηγύρισα τη νίκη μου και ήρθα να σου δώσω στο χέρι και σε ένιωσα διαφορετικό είπα κάτι έχει γίνει με τον Ηλία» είπε ο Σάκης και μαζί «έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου».

Τριαντάφυλλος: Πού είσαι Μπάρτζη να δεις τις μπιφτέκες να γυρίζουν

Αν και ο Σάκης είδε θετικά την κίνηση του Ηλία ο Τριαντάφυλλος διαφώνησε: «Πού είσαι Μπάρτζη; Να δεις τις μπιφτέκες πώς αλλάζουν, πώς γυρίζουν, πώς ξαναγυρίζουνε! Έφυγες και τα μπιφτέκια πάνε και έρχονται. Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Τι ήταν αυτό σήμερα ρε Ηλία;». «Τον ζηλεύουνε γιατί τους πετσοκόβει» είπε με καμάρι η Μαριαλένα. «Τα έλεγα εγώ και δεν με πίστευε κανείς. Ποιοι παρά πέντε και ποιοι αμίγκος και Fantastic Four. Αυτά τα παιδιά δεν πιάνουν φιλίες και δεν είναι φίλοι μεταξύ τους... είναι πώς θα περάσουμε καλά τώρα. Και αληθινή φιλία ανάμεσά τους; Ποτέ δεν το πίστεψα, ούτε μία στιγμή, ούτε το πιστεύω».

Ο Σάκης θεωρεί ότι ο Ηλίας είναι ένα παιδί που έχει δείξει πολύ καλό χαρακτήρα, και ζητάει συγγνώμη κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πιστεύει δε ότι παρασύρεται από την Καρολίνα και τον Ασημακόπουλο, που τον αφήνουν συνεχώς να αντιμετωπίζει τον Σάκη στον στίβο μάχης, να χάνει και να πέφτει η ψυχολογία του. 

Ο Ηλίας λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου του δεν ήταν δυνατό να ταξιδέψει στο Miami, γι’ αυτό και παραχώρησε τη θέση του στον Ασημακόπουλο και την Καρολίνα. Η Μαριαλένα διάλεξε τον Σάκη και οι τέσσερις παίκτες μαζί με το Γιώργο Λιανό παρακολούθησαν τον αγώνα μπάσκετ της ζωής τους... με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Σάκης σε Μαριαλένα: Τρία χρόνια πριν γι' αυτό σε είχα διαλέξει

Με φόντο τα φώτα του Miami, ο Σάκης Κατσούλης έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Μαριαλένα: «Δεν έχω μετανιώσει στιγμή για ό,τι έκανα για να είμαστε μαζί. Και αφ’ ότου χωρίσαμε και δεν είχαμε επαφή και ξανά βρεθήκαμε μέσα στο παιχνίδι είμαι ευτυχισμένος. Γιατί ξέρω ότι σε κέρδισα σαν άνθρωπο και σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Είσαι φανταστικό παιδί και φανταστικός χαρακτήρας». «Έπρεπε να σε φέρω στο Μαϊάμι για να μου τα πεις όλα αυτά; Δεν πειράζει Σάκη μου, κάλλιο αργά παρά ποτέ» είπε η παίκτρια του Survivor.

Νωρίτερα, μετά τον αγώνα επάθλου ο Κατσούλης και πάλι της έκανε εξομολόγηση: «Είσαι τυπάρα και γι’ αυτό σε είχα διαλέξει τρία χρόνια πριν. Είσαι πολύ πραγματική, αγωνίστρια και με κόντραρες για καθετί. Άξιζε το κυνήγι που έκανα. Μπορεί να χωρίσαμε, ξέρω όμως μετά το Survivor ότι θα έχεις ξεχωριστή θέση στη ζωή μου». 

Όλες οι ειδήσεις

Τάνια Μπρεάζου στο ethnos.gr μετά τον τελικό του YFSF All Star: Πώς θα γιορτάσει τη νίκη, τι θυμάται από το show και τι ετοιμάζει

Δέσποινα Βανδή: Aποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να πάει στη Eurovision

Tα ζώδια σήμερα 31 Μαΐου: Σκορπιοί, σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά σας

Ατζούν ΙλίτζαλιΓιάννης ΑντετοκούνμποριάλιτιΜαιάμιSurvivorΗλίας ΜπόγδανοςΣάκης ΚατσούληςΤριαντάφυλλοςSurvivor 4