Τηλεόραση|06.06.2021 12:29

Θάνος Καλλίρης: Για εκείνο το βιντεοκλίπ η Ναταλία Γερμανού έπαθε παράκρουση

Newsroom

Ένα flash back στις άγνωστες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα βιντεοκλίπ των επιτυχιών του, έκανε ο Θάνος Καλλίρης για την εκπομπή «Dot». Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε για την συμμετοχή του στη Eurovision το 1987 με το τραγούδι «Stop» - ένα τραγούδι το οποίο ξεκίνησε από μία μελωδία διαφημιστικού για τσίχλα. Ο τραγουδοποιός ανέφερε και ένα άγνωστο σκηνικό ζήλιας που είχε δεχθεί από τη Ναταλία Γερμανού, όταν ήταν ζευγάρι. «Βρισκόμαστε στο 1992 όπου γυρίζω το βιντεοκλίπ για το "Αγαπούλα μου γειά" με τη νεαρή τότε Ζέτα Λογοθέτη, όπου έχουμε ένα φιλί που όταν το είδε η Ναταλία Γερμανού που είχαμε σχέση τότε, έπαθε παράκρουση. Πέρασα δύσκολες μέρες, αλλά το ξεπεράσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Καλλίρης.

Διαβάστε επίσηςΝαταλία Γερμανού: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που θέλει να γεράσει μαζί της 

Ο ίδιος ανέφερε πως η Ναταλία Γερμανού είχε πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Φεύγω». «Η Ναταλία ήθελε να μαρκάρει τον χώρο της και η έκπληξη είναι ότι στα ντραμς έπαιζε ο Φοίβος» είπε. Ακόμη, αναφέρθηκε και στην άγνωστη συνάντησή του με την Ειρήνη Σκλήβα που αν και αρχικά ήθελε να συνεργαστεί μαζί της σε ένα βιντεοκλίπ του, τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Θάνος Καλλίρης: Με τη Ναταλία είμασταν 5,5 χρόνια μαζί και είμαστε και 20 χρόνια φίλοι

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην ΕΡΤ (Απόψε Κάνεις Μπαμ) όταν ρωτήθηκε αν έχει απομείνει κάτι να πει στη Ναταλία Γερμανού, που ίσως δεν της το έχει πει, ο Καλλίρης είχε απαντήσει: «Νομίζω τα έχω πει όλα με τη Ναταλία. Είμασταν 5,5 χρόνια μαζί και είμαστε και 20 χρόνια φίλοι. Δεν νομίζω ότι έχω κάτι να πω πια. Πάντα πίστευα ότι όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο, πρέπει να βρεις τον τρόπο να χωρίσεις όμορφα. Δεν σκίζω φωτογραφίες... είναι μέρος της ζωής μου μια σχέση και θέλω να θυμάμαι τα πάντα... να μην ξεχάσω τίποτα. Με τη Ναταλία είχαμε ένα αμοιβαίο διαζύγιο και πιθανόν επιβεβλημένο την εποχή που έγινε».

Μιλώντας για το κεφάλαιο «Ναταλία Γερμανού», ο Θάνος Καλλίρης έχει ξανα-αναφέρει περιστατικά ζηλίτσας από την παρουσιάστρια - με την οποία ακόμα και σήμερα τα θυμούνται με χιουμοριστική διάθεση. Στην εκπομπή Pop Up αναφέρθηκε πιθανότατα στο ίδιο βιντεοκλίπ, ξεκαθαρίζοντας όμως: «με τη Ναταλία αγαπιόμαστε».

Όλες οι ειδήσεις

Σάκης Ρουβάς: Η ευχή της μητέρας του, η Κάτια Ζυγούλη και το δύσκολο χειρουργείο

Έρχονται μεγάλες παραγωγές και βαριές υπογραφές - Τα μεγάλα στοιχήματα των ελληνικών σειρών την επόμενη σεζόν

Φρανκ Σινάτρα: Γιατί πίστευε ότι δολοφόνησαν τη Μέριλιν Μονρόε

Αντώνης Κανάκης: Τα παιδιά του, η ροκ Θεσσαλονίκη και ο πρόσφατος χαμός του πατέρα του

James Καφετζής: Τι έγινε με την Ιωάννα Μαλέσκου και τα «καρφιά» στην παραγωγή του Survivor

Θάνος ΚαλλίρηςτραγουδιστήςΝαταλία Γερμανού