Τηλεόραση|06.07.2021 11:22

Θρίλερ με την ψηφοφορία του Survivor - 3 φορές άλλαξαν χέρια τα 100.000 ευρώ

Newsroom

Θρίλερ «παίχτηκε» με την ψηφοφορία στον τελικό του Survivor, έναν μαραθώνιο τελικό που ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» το «νήμα κόπηκε» από τον Σάκη με ελάχιστη διαφορά. Τα στοιχήματα έδειχναν ως μεγάλο φαβορί τον Σάκη Κατσούλη, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ο Ηλίας Μπογδάνος ήταν άξιος αντίπαλος.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα έγιναν στον τελικό του Survivor - Σάκης Κατσούλης, βιτριολικά tweets και τα 100.000 ευρώ

Τρεις φορές σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Ηλίας πήγε να γυρίσει τούμπα την ψηφοφορία.

Θρίλερ η ψηφοφορία του Survivor με ρεκόρ συμμετοχών 

«Ήταν ένα θρίλερ για γερά νεύρα. Τρεις φορές πήγε να γυρίσει η ψηφοφορία και είχαμε ρεκόρ συμμετοχών (ψήφων). Οι συμμετοχές έφτασαν εκείνες του 2017 που οι φιναλίστ ήταν ο Ντάνος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Τις τελευταίες δύο ώρες παγιώθηκε το προβάδισμα του Σάκη και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η διαφορά γύρισε τελικά στις δύο μονάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι έκλεισε στη μία μονάδα με τον Σάκη να είναι στο 50,5 και ο Ηλίας στο 49,5» είπε ο δημοσιογράφος του «Πρωινού».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θέλω να πω ένα μπράβο στον Ηλία. Όταν φτάνεις τρεις φορές να είσαι πρώτος στην ψηφοφορία και τελικά να χάνεις με μία μόνο μονάδα και το αντιμετωπίζεις τόσο ψύχραιμο με τόση χαρά, δείχνει πραγματικά τη μεγαλοσύνη του χαρακτήρα σου και των αισθημάτων σου». «Είναι ένα καλοπροαίρετο παιδί» είπε για τον Ηλία η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσηςΗλίας Μπόγδανος για τελικό Survivor: Τίποτα δεν είναι δεδομένο - Το καταλαβαίνεις όταν τα χάσεις όλα

Ο Σάκης Κατσούλης καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στο Survivor

Το θρίλερ αποτυπώθηκε αργά το βράδυ και στα στοιχήματα, με τον Ηλία να περνάει πρώτος κάποια στιγμή, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σάκη. Ο Σάκης αποδεικνύεται ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών από πλευράς στατιστικής και βάσει αγώνων.

Το 2017 ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκλεισε με 60,8% ποσοστό επιτυχίες σε 301 αγώνες και 183 νίκες, ενώ ο Μάριος Πρίαμος είχε ποσοστό επιτυχίας 59,3 σε 253 αγώνες αγώνες με 150 νίκες.

Το 2018 ο Ηλίας Γκότσης σε 369 αγώνες είχε 223 νίκες και ποσοστό επιτυχίας 60,4%, ενώ η νικήτρια Κατερίνα Δαλάκα σε 400 αγώνες είχε 248 νίκες και ποσοστό επιτυχίας 62%. Η Κατερίνα Δαλάκα έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά τον Σάκη Κατσούλη

Και φτάνουμε στο Survivor 2021 όπου ο Σάκης Κατσούλης με 309 αγώνες και 223 νίκες είχε ποσοστό επιτυχίας 72,2% με τον Ηλία Μπογδάνο σε 311 αγώνες να έχει 171 νίκες και ποσοστό επιτυχίας 55%. 

Όλες οι ειδήσεις

Μόνικα Μπελούτσι: Ποζάρει για πρώτη φορά με την 16χρονη κόρη της - «Η Ντέβα μου μοιάζει πολύ»

Σάκης Κατσούλης: Ο νικητής του Survivor εξομολογείται «Πάντα ήθελα να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο»

Ηλίας Μπόγδανος για τελικό Survivor: Τίποτα δεν είναι δεδομένο - Το καταλαβαίνεις όταν τα χάσεις όλα

Ραφαέλα Καρά: Έφυγε από τη ζωή η διάσημη Ιταλίδα σταρ

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ό,τι έχω δημιουργήσει στον Γιώργο Λιβάνη»

Σάκης ΚατσούληςSurvivorτελικός SurvivorψηφοφορίαSurvivor 4Ηλίας Μπόγδανος