Τηλεόραση|24.10.2021 11:33

J2US: Η αποχώρηση έκπληξη, η Βανδή νησιώτισσα και το «σκάσε» του Φασουλή στη Σάσα Σταμάτη

Newsroom

Άλλο ένα live του J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, το βράδυ του Σαββάτου (23/10) είχε στο τέλος του μία αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε. Στη σκηνή του σόου, τα 12 ζευγάρια παρουσίασαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό με τις ερμηνείες τους.

Για άλλο ένα βράδυ η κριτική επιτροπή Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασούλης, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου κλήθηκε να αποφασίσει ποιο ζευγάρι τα πήγε καλύτερα. Μετά τις λαμπερές εμφανίσεις των ζευγαριών, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα με βάση την ψηφοφορία των τηλεθεατών. H Βανδή σε νησιώτικο «παραλήρημα», το φουστάνι της Ιωάννας Τούνη και το «σκάσε» του Σταμάτη Φασουλή στη Σάσα Σταμάτη σχολιάστηκαν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend» (24/10). 

Αποχώρηση J2US - Ποιο ζευγάρι είδε για τελευταία φορά τη σκηνή του σόου του Alpha;

Τα δύο ζευγάρια του J2US που ήρθαν αντιμέτωπα ήταν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον James Καφετζή. τελικά αποχώρησαν η Ελένη Βουλγαράκη μαζί με τον παρτενέρ της, Κωνσταντίνο Παντελίδη.

Η Βανδή έστησε νησιώτικο γλέντι και ο Φασουλής «έβαλε στη θέση» της την Σάσα Σταμάτη

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν το νησιώτικο γλέντι που έστησε μέσα σε λίγα λεπτά η Δέσποινα Βανδή η οποία ξεσήκωσε τους πάντες στο πλατό του σόου. Η Σασα Σταμάτη έφερε πάλι αναστάτωση στην κριτική επιτροπή. Πριν ξεκινήσει την κριτική του ο Σταμάτης Φασουλής η δημοσιογράφος πήρε το λόγο και του είπε: «Σταμάτη, είσαι πάντα ξινισμένος όταν με βλέπεις».

«Είσαι υπέροχη, είσαι πολύ ωραία είσαι κούκλα, είσαι από τις ωραιότερες γυναίκες και το σπαταλάς σε διάφορες εξυπνάδες που λες. Γιατί αγάπη μου; Γιατί λες τόσες εξυπνάδες; Ασε να ακούσεις. Είναι η πρώτη φορά που τραγούδησες ωραία το τραγούδι, είναι ένα σπάνιο τραγούδι, δεν έκανες παραφωνίες πολλές τουλάχιστον. Πρώτη φορά σε είδαμε να τραγουδάς. Μην θες να πεις και εξυπνάδες. Στάσου εκεί όπως είσαι, δωρική», απάντησε ο Φασουλής με την Σάσα Σταμάτη να προσπαθεί να τον διακόψει. «Σκάσε λίγο... γιατί είσαι υπ'εροχη», αναφώνησε τότε ο Σταμάτης Φασουλής. «Αν έλεγα εγώ το σκάσε στην τηλεόραση θα με είχαν λιθοβολήσει» απάντησε η Σάσα Σταμάτη.

Ο Νικηφόρος απαντά για την.... «εγκυμοσύνη» της Τούνη

Όπως παρατήρησε ο Νίκος Κοκλώνης αλλά και οι χρήστες των social media το φόρεμα της Ιωάννας Τούνη τόνιζε την κοιλίτσα της η οποία φαινόταν φουσκωμένη. Ο παρουσιαστής αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησαν φυσικά το θέμα ασχολίαστο. «Πολλά μπορώ να υποθέσω με αυτό το φόρεμα» ανέφερε ο Κοκλώνης και η Τούνη απάντησε: «Μην υποθέσεις τίποτα». «Προς το παρόν τα social ασχολούνται με το φόρεμα της Ιωάννας και αν έχει μέσα το Αλεξανδράκι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Τούνη να της τεντώνει το φόρεμα, δείχνοντας της πως δεν υπάρχει κοιλιά και να της απαντά: «Παιδιά όχι δεν παίζει αυτό. Το φόρεμα είναι λίγο μεγάλο και έχει κάτσει η μπανέλα, αν το λέω σωστά. Δεν υπάρχει Αλεξανδράκι. Λες οι κριτές να ήταν καλοί μαζί μου, επειδή με είδαν εγκυμονούσα».

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» είδαμε τον Νικηφόρο να γελάει με τα σχόλια για το φουστάνι της Τούνη λέγοντας ότι ήταν απλά ένα ελάττωμα του ρούχου. Η Σάσα Σταμάτη, από την άλλη, είπε στην κάμερα του Open ότι δεν την ενόχλησε καθόλου το σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή. Η Μάρα Μεΐμαρίδη είπε ότι το τραγούδι με τον Σταν ήταν πολύ εύκολο... «αστείο τραγουδάκι».

Δείτε πλάνα από τα backstage του σόου με τραγούδι, χορό και πλάκες ανάμεσα στα ζευγάρια του J2US.

Όλες οι ειδήσεις

Κομάντα και Δράκοι, Σασμός, Γη της Ελιάς και όλα τα σάουντρακ των νέων ελληνικών σειρών

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα: Σπάνια εμφάνιση στον γάμο Φίλιππου - Nina Flohr

40 χρόνια Duran Duran - Έκαναν πάρτι «γενεθλίων» σε κάστρο με διάσημους καλεσμένους

Adele: Ρεκόρ για το νέο τραγούδι της «Easy on me» - Το σπίτι του Hello και το διαζύγιο

Φίλιππος – Nina Flohr: Οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους στη Μητρόπολη

Σταμάτης ΦασουλήςΣάσα ΣταμάτηαποχώρησηΔέσποινα ΒανδήΝίκος ΚοκλώνηςΙωάννα ΤούνηJ2US