Τηλεόραση|11.12.2021 12:30

Ελένη Μενεγάκη: Η τηλεοπτική «έκπληξη» στον Αντώνη Κανάκη και το Βινύλιο – «Μου κάνεις πρόταση;»

Newsroom

Μια σπάνια τηλεοπτική «επίσκεψη» έκανε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Παρασκευής (10/12) στον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του στην εκπομπή «Βινύλιο» του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αναπάντεχη παρέμβαση και να πάρει και εκείνη μέρος στο αφιέρωμα που ετοίμασε η εκπομπή για τις ξεχωριστές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Έτσι, μέσω skype, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, στον αέρα του «Βινυλίου» και συνομίλησε με ολόκληρη την παρέα.

Ελένη Μενεγάκη σε Κανάκη στο Βινύλιο: «Αντώνη, μου κάνεις πρόταση;»

«Αλήθεια, γιατί είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε στον τηλεοπτικό αέρα;» αναρωτήθηκε με νόημα η Ελένη Μενεγάκη. «Εκείνα τα πρώτα χρόνια μου χρόνια στην τηλεόραση δεν τα έχω τόσο ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Μόνο σαν αίσθηση, σαν συναισθήματα» παραδέχθηκε, επίσης, η παρουσιάστρια.

«Την ώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη, που ούτε το είχα σκεφτεί ούτε και θα το τολμούσα νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα… εδώ είμαι. Δεν πρόκειται να πάω πιο κάτω» συμπλήρωσε.

Όταν ο Αντώνης Κανάκης, όμως, την ρώτησε για μια ενδεχόμενη μετακίνηση στην βραδινή ζώνη, έλαβε την εξής απάντηση. «Αντώνη, μου κάνεις πρόταση; Το να εμφανιστώ κάπου βράδυ, μέσα στη σεζόν για μια φορά, ναι, αλλά να αφήσω την μέρα και να πάω νύχτα… καταρχήν, πότε ρε παιδιά τώρα; Δεν το έκανα τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά». Στην ερώτηση αν θα παρουσίαζε ξανά τα καλλιστεία η Ελένη Μενεγάκη απάντησε ότι «τότε το έκανε με αγάπη. Αλλά σήμερα είναι μία άλλη εποχή και είμαι μια άλλη Ελένη».  

Ράδιο ΑρβύλαβινύλιοΕλένη ΜενεγάκηΑντώνης Κανάκης