Τηλεόραση|30.12.2021 09:30

Survivor 5 αποχώρηση: Η Ελισάβετ Σπανού εκτός ριάλιτι - Το φλερτ που ενόχλησε τον Βαλάντη

Newsroom

Η πρώτη αποχώρηση από το «Survivor 5» είναι γεγονός και προκάλεσε έκπληξη σε Διάσημους και Μαχητές! Πριν καλά καλά συνηθίσει τις συνθήκες της ζούγκλας και της σκληρής επιβίωσης, ένας από τους τρεις υποψηφίους για αποχώρηση πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής. Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι ήταν ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού, που δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα τους στα αγωνίσματα και ψηφίστηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού από τους Διάσημους.

Ελιβάβετ Σπανού - Η πρώτη αποχώρηση από το «Survivor 5»

Η ανατροπή ήρθε με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, καθώς οι Μαχητές έχασαν για πρώτη φορά σε αγώνισμα της ασυλίας. Έπειτα από ένα συμβούλιο γεμάτο συγκρούσεις, τρίτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο ίδιος είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που έχαναν για να μην χρεωθεί κανείς την ήττα τους κι επειδή πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε «αντίπαλο» από τους Διάσημους. Ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που δεν πίστεψαν στα κίνητρά του και δεν τους άρεσε η συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα ο Σπύρος να ζητά από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, που έκρυβαν ανατροπή, αφού ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ελισάβετ Σπανού. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ότι δεν το περίμενε, ενώ έκπληκτοι έμειναν και οι συμπαίκτες της.

Ο Βαλάντης αποκάλυψε φλερτ του Γιώργου στη Μυριέλλα

Ο Βαλάντης μίλησε στην κάμερα για το φλερτ παίκτη των Μαχητών προς συμπαίκτριά του στους Διάσημους! Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης αποκάλυψε μια ιδιαίτερη συμπάθεια του Γιώργου «Στρακαστρούκα» Κατσαούνη προς την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή, λέγοντας μάλιστα ότι υπάρχει προσέγγιση ώστε η συμπαίκτριά του να αλλάξει «στρατόπεδο».

«Μετά το Συμβούλιο είδα μια περίεργη κίνηση από την πλευρά του, λέγοντας στην Μυριέλλα σε θέλω στην ομάδα μου… Δεν θέλω να εκθέσω πράγματα, μην βγω και τρελός. Αυτό που βλέπω από την πλευρά του «Στρακαστρούκα» είναι μια συμπάθεια και της δείχνει συναισθήματα, που δεν ξέρω αν είναι αληθινά ή μέρος της στρατηγικής τους. Εύχομαι να μείνει ανεπηρέαστη γιατί αυτό θα κάνει κακό σε όλους μας, όχι μόνο σε εκείνη».

Από την πλευρά της, πάντως, η Μυριέλλα του είπε χαρακτηριστικά πως «δεν γοητεύομαι, έχω αγόρι εκτός παιχνιδιού, δεν με γοητεύει κανείς, μην φοβάσαι είμαι… σκυλί του πολέμου».

ριάλιτιSurvivorΒαλάντηςΜυριέλλα ΚουρεντήαποχώρησηSurvivor 5