Τηλεόραση|29.03.2022 11:15

Φαίη Σκορδά: Η αδιαθεσία και η απουσία της από το «Πρωινό»

Newsroom

Ερωτηματικά προκάλεσε στους τηλεθεατές η απουσία της Φαίης Σκορδά από το «Πρωινό» την Τρίτη 29 Μαρτίου. Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της- με τον οποίο διατηρεί (και) άψογες επαγγελματικές σχέσεις, Γιώργος Λιάγκας, πήρε θέση για το γεγονός κατά την έναρξη της εκπομπής.

«Να πούμε ότι η Φαίη σήμερα δεν θα είναι μαζί μας γιατί έχει μια μικρή αδιαθεσία. Όχι κάτι σημαντικό. Μην ανησυχείτε. Αύριο ελπίζουμε ότι θα είναι κανονικά στις επάλξεις. Περαστικά να της ευχηθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για την οικοδέσποινα του «Πρωινού» μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή 

Φαίη Σκορδά: Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στο Πρωινό

Πριν από λίγους μήνες, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία τους.

Για τη συνεργασία τους στο «Πρωινό» η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ήταν επιλογή μου να έρθει ο Γιώργος. Μέσα από συζητήσεις ήρθε το όνομα και το πρότεινα εγώ. Σε ό,τι αφορά στα παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εγώ κάνω στο μυαλό μου ένα εκατομμύριο σενάρια. Όταν χωρίσαμε υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν εύκολο, απλώς για εμάς, αυτό που είπαμε είναι ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και αυτός είναι ο γνώμονας για ό,τι κάνουμε στη ζωή μας, ισχύει. Ο Γιώργος το είπε στα παιδιά ότι θα ήμαστε στην εκπομπή μαζί. Άλλα θα ειπωθούν με τη μαμά και αλλιώς με τον μπαμπά. Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ γιατί το είχε ζήσει μαζί μας στα γυρίσματα και στο Mega, ο μικρός αντίθετα είπε “θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας διώξουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”».

Φαίη Σκορδάαδιαθεσίαειδήσεις τώραεκπομπή