Τηλεόραση|09.08.2022 14:45

MEGA: Στον αέρα τα τρέιλερ των ψυχαγωγικών εκπομπών - Η Μελέτη επιστρέφει με αλλαγές τη νέα σεζόν

Newsroom

Το MEGA έδωσε στη δημοσιότητα τα τρέιλερ για τις ψυχαγωγικές εκπομπές του. Η εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη επιστρέφει με αλλαγές τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το «Mega Καλημέρα» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη εντάσσεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπής, μετά την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις.

Το «Πάμε Δανάη» έρχεται από τον Σεπτέμβριο, για τρίτη συνεχή χρόνια. Η Δανάη Μπάρκα έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη. Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η παρουσιάστρια και ηθοποιός θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα συνεχίζει να μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις.

«Χαμογέλα και πάλι» θα μας λέει η Σίσσυ Χρηστίδου από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη στις 10:00 το πρωί. Μαζί της θα βρίσκονται ο Παύλος Σταματόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Νίκος Συρίγος, όπου θα σχολιάζουν και θ' αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΣίσσυ ΧρηστίδουMEGAτρέιλερΕλεονώρα ΜελέτηΔανάη Μπάρκα