Τηλεόραση|05.09.2022 13:15

Κατερίνα Καινούργιου: «Η απόφαση να φύγει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την εκπομπή πάρθηκε από πιο πάνω»

Newsroom

Το πρωί της Δευτέρας (5/9), η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε για δεύτερη χρονιά μέσα από την συχνότητα του Alpha, μαζί με την ανανεωμένη παρέα της και την εκπομπή «Super Κατερίνα». «Είναι μεγάλη μου τιμή φέτος που οι συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι πιο έμπειροι από εμένα. Νιώθω ευλογημένη. Είναι μία δύσκολη τηλεοπτικά σεζόν, υπάρχει ανταγωνισμός. Σε όλα τα κανάλια υπάρχει μία αντίστοιχη ζώνη. Εμένα μου αρέσει να υπάρχουν πολλές εκπομπές, γιατί σημαίνει πως όλοι θα έχουμε δουλειά. Και ξέρεις, πως σε μία εκπομπή δεν είμαι μόνο εγώ, εσύ και ο οπερατέρ, αλλά μία μεγάλη ομάδα» δήλωσε νωρίτερα η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Φέτος, μαζί της είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Από το πάνελ λείπει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή και πήγε με τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Με τον Δημήτρη μιλάμε. Έχουμε τέλεια σχέση. Χαίρομαι που θα βρίσκεται στη Σίσσυ. Δεν συζητήσαμε κάτι μαζί. Κάποιες φορές η απόφαση είναι πιο πάνω. Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα».  

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα κακόβουλα δημοσιεύματα, λέγοντας ότι: «Καμιά φορά περνάω από το περίπτερο και βλέπω κάτι φυλλάδες που γράφουν για όλους μας και αναρωτιέσαι "Τι είναι αυτό;". "Η Καινούργιου έχασε πέντε παιδιά, ήταν έγκυος σε πεντάδυμα". Διαβάζω κάτι αστεία πράγματα και τώρα να κάτσεις ν' απαντήσεις; Αν ένα σοβαρό μέσο γράψει κάτι άσχημο για μένα θα κινηθώ αντίστοιχα».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ήταν κοινή η απόφαση να φύγω από την Καινούργιου»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, εξήγησε με τη σειρά του, τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την «Super Κατερίνα», ενώ απάντησε και στο πότε θα παντρευτεί με την Ιωάννα Τούνη.  «Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε χρόνια φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση».

Όσον αφορά την Ιωάννα Τούνη, δήλωσε: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει ν' ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει, αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά. Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημήτρης ΑλεξάνδρουεγκυμοσύνηAlphaΙωάννα ΤούνηΚατερίνα Καινούργιουαποχώρησηειδήσεις τώρα