Τηλεόραση|20.09.2022 16:40

GNTM 5: «Έχουν έρθει όλες οι μοντέλες, με τα πιο ισχυρά ψυχολογικά προβλήματα» λέει ο Σοφρωνίου - Τι θα δούμε στη δεύτερη audition

Newsroom

Η χθεσινή πρεμιέρα του GNTM 5 τα είχε όλα! Χιούμορ, συγκίνηση, παραγωγικές διαφωνίες, πολλά συναισθήματα, πολλά όνειρα, πολλά θέλω, πολλές πόζες, πολλά ναι, πολλά όχι! Οι τέσσερις κριτές -Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή και Γιώργος Καράβας- υποδέχτηκαν τις υποψήφιες και κάποιες τους εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, άλλες με τις ιστορίες ζωής, που εμπνέουν.

Όσες τελικά κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι», συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp. Το social media κοινό του GNTM 5 γιόρτασε και «αποθέωσε» την πρεμιέρα του ριάλιτι, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τον τηλεοπτικό αέρα και την οθόνη του κινητού, για το περιεχόμενο του επεισοδίου με βίντεο και φωτογραφίες, αλλά και αποκλειστικό περιεχόμενο μέσα από το πλατό και από τα παρασκήνια.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή «Breakfast@Star» από τη δεύτερη audition

Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα για το GNTM 5

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τη διαφωνία του για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι τέσσερις κριτές τις διαγωνιζόμενες, ενώ έκανε λόγο και για «εργαλειοποίησή» τους. «Για μένα, ας αλλάξουν τίτλο και ας το κάνουν "έλα και δοκίμασε την τύχη σου στην μόδα" και να πάνε όλες οι ηλικίες, όλα τα κιλά και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Όταν λες όμως Top Model, στο μυαλό όλων έρχονται η Δούκισσα Νομικού, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η Ναόμι Κάμπελ» είπε, αρχικά, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Όταν η Δούκισσα Νομικού εξέφρασε τη διαφωνία της, λέγοντάς του ότι τα πράγματα στο μόντελινγκ έχουν αλλάξει, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε: «Άλλο η εργαλειοποίηση, "να το κάνω για να πουλήσω παραπάνω". Γιατί αυτό γίνεται. Αυτό με ενοχλεί εμένα, η εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας. Προσπάθησε τον άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, είτε τον επιλέξεις είτε όχι, να τον αγκαλιάσεις, να τον αγαπήσεις, όχι να τον ξεφτιλίσεις. Εμένα αυτό με ενοχλεί».

Αργότερα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και σε μία συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε στο παιχνίδι με ξυρισμένο κεφάλι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τη ρώτησαν τι θέλει να γίνει και λέει από ταπεινότητα η κοπέλα: Είτε make up artist είτε μοντέλο. Και λένε: "όχι! Αν δεν είναι το όνειρο σου μόνο να γίνεις μοντέλο θα σε κόψουμε". Δεν κατάλαβα; Σώπα ρε Καγιά! Έλεος δηλαδή, κούκλα η άλλη. Θα τρελαθώ δηλαδή» κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τάσος ΣοφρωνίουριάλιτιGNTMΓιώργος Λιάγκαςπρεμιέραειδήσεις τώραauditionsGNTM 5