Τηλεόραση|06.10.2022 18:57

Ράδιο Αρβύλα: Η πρεμιέρα και το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής - Λουκέτο στο μαγαζί του βάζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Newsroom

Το «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20:00. Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση έρχονται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Το πρώτο τρέιλερ για τη φετινή σεζόν έχει άρωμα Σταρ Τρεκ με τους συντελεστές της εκπομπής να «προσγειώνονται» στον πλανήτη Γη και αντικρίζοντας το καταπράσινο τοπίο, να είναι σίγουροι πως θα μπορούσαν να ζήσουν στον συγκεκριμένο τόπο. Ωστόσο, όλα αλλάζουν όταν ο Σποκ (Γιάννης Σερβατάς) και ο Κάπτεν Κερκ (Αντώνης Κανάκης) ακούν φωνές από πρόσωπα της πολιτικής σκηνής αλλά και της τηλεόρασης όπως η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου τους κάνουν να έχουν δεύτερες σκέψεις.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βάζει λουκέτο στο μαγαζί του στην Αλόννησο

Θυμίζουμε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με συνοπτικές διαδικασίες, όταν έγινε γνωστό πως είχε διαρρεύσει σε πορνογραφικά σάιτ, βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστές τον ίδιο και πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός αποφάσισε παρότι είχε ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο για τον συγκεκριμένο χώρο και μετά από συζήτηση με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, να βάλουν λουκέτο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΤ1ειδήσεις τώραΑντώνης ΚανάκηςπρεμιέραΡάδιο ΑρβύλαεκπομπήΣτάθης Παναγιωτόπουλος