Τηλεόραση|08.10.2022 20:54

J2US: Η Καίτη Γαρμπή στη θέση του τέταρτου κριτή – Πρεμιέρα για το σόου του Νίκου Κοκλώνη

Newsroom

Ο νέος κύκλος του J2US επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες με παρουσιαστή για ακόμη μια χρονιά τον Νίκο Κοκλώνη ενώ στις θέσεις τις κριτικής επιτροπής κάθονται και πάλι η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής ενώ το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην τέταρτη καρέκλα αποκαλύφθηκε λίγο μετά την έναρξη του σοου.

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε του τηλεθεατές στο νέο κύκλο του J2US, σε ένα εντυπωσιακό πλατό, όπου υποδέχτηκε ξανά την κριτική επιτροπή λίγο πριν την αποκάλυψη του νέου μέλους, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου.

Ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Καλωσήρθατε, γυρίσαμε, επιστρέψαμε, το J2US είναι εδώ! Καλώς σας βρήκαμε! Παίζει πάρτι εδώ στο J2US παιδιά και είστε όλοι καλεσμένοι. Στο πιο ξεσηκωτικό πάρτι που φέτος είναι διαφορετικό με κοινό. Βρισκόμαστε στο πιο ξεσηκωτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης και το πιο φαντασμαγορικό εδώ στον Alpha. Σε ένα τεράστιο, εντυπωσιακό πλατό 1500 τ.μ. που το ετοιμάσαμε για εσάς».

Αφού συνομίλησε με τους τρεις κριτές, ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να αποκαλύψει τον τέταρτο κριτή. Ο λόγος για την αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία πήρε αμέσως τη θέση της στην κριτική επιτροπή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σταμάτης ΦασουλήςΚαίτη ΓαρμπήΔέσποινα ΒανδήΒίκυ ΣταυροπούλουΝίκος Κοκλώνηςειδήσεις τώραJ2US