Τηλεόραση|10.10.2022 23:30

Αυτή η νύχτα μένει: Ενθουσιάστηκε το Twitter με την πρεμιέρα - «ΠΑΣΟΚ, τότε που τα χιλιάρικα έρεαν άφθονα»

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/10) η νέα σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Ο Alpha ενισχύει τη μυθοπλασία του με μία ακόμη παραγωγή. Ένα σήριαλ που υμνεί τη νύχτα σε μια δεκαετία ορόσημο για την Ελλάδα, μ' ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Η σειρά μάς μεταφέρει στη δεκαετία του ’80, μια εποχή που είναι συνυφασμένη με την ευμάρεια και τις μεγάλες επιδοτήσεις. Μια εποχή που τα νυχτερινά κέντρα γνωρίζουν μεγάλη άνθιση. Εκεί όπου γεννήθηκαν μεγάλα λαϊκά τραγούδια που άφησαν εποχή. Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη, ενώ την επιτυχία «Μια ζωή μέσα στους δρόμους» του Τάκη Σούκα, ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Μπάμπης Στόκας.

Η πρεμιέρα καθήλωσε τους τηλεθεατές με τους χρήστες του Twitter να το καθιστούν στο νούμερο 1 trending topic, συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες tweets κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτή η νύχτα μένειTwitterAlphaΒασίλης ΜπισμπίκηςΓιάννης Στάνκογλουπρεμιέραειδήσεις τώρα