Τηλεόραση|11.10.2022 01:40

GNTM 5 αποχώρηση: Η Κατερίνα Καρά έφυγε από το ριάλιτι μόδας - Ποιος είναι ο Χρήστος Μπίρμπας που «εισέβαλε» στο σπίτι

Newsroom

Η πολυαναμενόμενη είσοδος των υποψήφιων μοντέλων στο σπίτι του GNTM 5 έγινε μ' ενθουσιασμό και εκτός από την model instructor, Mary Vitinaros, ακόμα ένα νέο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του. Ο Χρήστος Μπίρμπας συστήθηκε στα κορίτσια ως ο νέος τους coach.

Ο Χρήστος ανήκει στη νέα γενιά του ελληνικού, ανδρικού μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές. Έχει τελειώσει το τμήμα Μηχανολογίας στη Χαλκίδα και το άκρως αθλητικό του σώμα το χρωστάει στις ατελείωτες ώρες κολύμβησης, ένα άθλημα που ξεκίνησε από πολύ μικρός. Ο νέος coach του GNTM 5 έχει την εκπληκτική ικανότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα με τι του ζητείται σε κάθε περίπτωση και να πειθαρχεί απόλυτα σε κάθε συνθήκη για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς θέλει να μεταδώσει και στις υποψήφιες, πειθαρχία, προσαρμογή, υψηλό αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, προσήλωση στο στόχο. Ο Χρήστος θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πιο σύγχρονες, απρόσμενες και απαιτητικές fashion δοκιμασίες, στο πιο ανατρεπτικό GNTM μέχρι σήμερα.

Η Mary και ο Χρήστος συνόδευσαν τις διαγωνιζόμενες στην εξερεύνηση του σπιτιού. Ωστόσο, το fun time τελείωσε σύντομα, καθώς ανακοινώθηκε η πρώτη φωτογράφιση αποχώρησης.

Οι διαγωνιζόμενες συνάντησαν την ίδια μέρα, σχεδόν άυπνες, τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, στην ταράτσα ενός από τα πιο ψηλά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και είδαν μια παραμυθένια σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά τους: σε ύψος 40 μέτρων από το έδαφος, η Mary Vitinaros κάνει κούνια με θέα το κενό!

Αρχικά, τίποτα δεν φάνηκε να ταράζει τις 21 υποψήφιες, αλλά τα φαινόμενα απατούν, καθώς η Mary, ως επαγγελματίας μοντέλο, έκανε το challenge να φαίνεται εύκολο. Οι διαγωνιζόμενες φορώντας τα αέρινα φορέματα της Κάλιας Κοσσιέρη, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το GNTM 5, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν αιωρούμενες πάνω στην κούνια από την Ιωάννα Τζετζούμη, για την πρώτη τους μεγάλη καμπάνια του νέου γαλλικού αρώματος Fame, Paco Rabanne.

Η πρώτη φωτογράφιση διέθετε ακραία συναισθήματα και από τη μια ενθουσίασε αλλά από την άλλη απογοήτευσε τους κριτές, καθώς κάποιες διαγωνιζόμενες τα βρήκαν σκούρα! Μία παρεξήγηση έγινε η αφορμή για αντιγνωμίες και το πλατό της επόμενης μέρας οδήγησε σε διαφωνίες και εντάσεις.

Έξαλλη η Βίκυ Καγιά με παίκτρια: «Αυτό το πράγμα με κάνει να νιώθω χαζή»

Η Βίκυ Καγιά δεν μάσησε τα λόγια της, όταν είδε την φωτογραφία της Έλενας, η οποία δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική σύμφωνα με τους κριτές. «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, είδα ένα κορίτσι που δεν έχει ταλέντο. Αυτό είναι τυχαία πόζα. Βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα, είναι άρτιο και περνά, αλλά αυτό το πράγμα με κάνει να νιώθω χαζή, που έχω ένα κορίτσι που δεν προσπαθεί ποτέ και προσπαθώ να τη βάλω σε μια σειρά με τα υπόλοιπα κορίτσια. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή. Καμία επαφή με την πραγματικότητα. Με θεωρείς υπερβολική; Δεν υπάρχει αυτό που λες και δεν έχεις επαφή με το αντικείμενο». 

Η Κατερίνα Καρά αποχώρησε από το GNTM 5

Αργότερα, ανακοινώθηκε πως η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι η Κατερίνα Καρά, η οποία δήλωσε πως θα επιστρέψει πίσω στα δύο της παιδιά. Η 27χρονη έχει καταγωγή από τα Γιάννενα. Είναι παντρεμένη και μανούλα δύο παιδιών, έχει σπουδές στη Φιλολογία, ενώ έχει τελειώσει και αισθητική. Τα τελευταία οκτώ χρόνια εργάζεται ως make up artist. Δηλώνει καλλιτεχνική φύση, αφού ασχολούνταν με τον χορό και τη μουσική για πολλά χρόνια.

Το modelling είναι κάτι με το οποίο είχε πάθος από το Λύκειο. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κυνηγήσει το όνειρό της, μέχρι σήμερα, αρχικά γιατί δεν μπορούσε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει πρακτορείο και στη συνέχεια γιατί γεννήθηκαν τα δύο παιδιά της – 2 και 4 ετών – τα οποία είναι η προτεραιότητα της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GNTMΤάσος Σοφρωνίουριάλιτιειδήσεις τώρααποχώρησηΒίκυ ΚαγιάGNTM 5